Home Akciové letenky Biznis trieda do Brazílie od 804 eur

Biznis trieda do Brazílie od 804 eur

by Karol
0 comment

Sao Paulo z Porta 804 eur v biznis triede

Spiatočná letenka do Sao Paula v biznis triede 804 eur. Odlet z Porta (Portugalsko) s Latam/ Iberia. Prílet je na letisko Congonhas (CGH). Dostupné sú iba júlové a augustové termíny. Predpokladám, že táto cena môže byť stiahnutá behom pár hodín, preto by som odporúčal kupovať letenku hneď teraz. A v najbližších dňoch by som nerobil žiadne rezervácie hotelov, ktoré sa nedajú zrušiť. Existuje možnosť, že letenka bola zle nacenená a letecká spoločnosť by ju mohla zrušiť. Ja som ale minulý rok bez problémov letel s Latam Airlines do Brazílie v biznis triede za 750 eur.

V iných termínoch sú ceny dostupné od 1089 eur s Latam/ Iberia na letisko Sao Paulo Guarulhos (GRU). Sú možné kombinácie s presadením vo viacerých mestách. V každom prípade by som vyberal lety s Iberiou alebo s Latam A350. Biznis sedadlá, ktoré má Latam na ich B767 sú podstatne horšie ako na A350.

Jednosmerná letenka z Lisabonu do Sao Paula s Latam/ Iberia za 551 eur.

Sao Paulo z Lisabonu 1077 eur

Priamy let do Sao Paula z Lisabonu s TAP Airlines v biznis triede od 1079 eur. Let je na najnovšom A330-900neo s najnovšími biznis sedadlami.

Latam/ Iberia odlet z Lisabonu priamy let od 1077 eur v biznis triede.

Rio de Janeiro z Paríža za 1200 eur

Swiss Airlines a Edelweiss majú v ponuke letenky v biznis triede z Paríža do Rio de Janeira od 1200 eur. Rezervačná trieda P. Let medzi Parížom a Zürichom je so Swiss Airlines. Z Zürichu do Rio de Janeira s Edelweiss. 

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment