Home Akciové letenky Biznis trieda Havana, Chengdu a ďalšie od 1225€

Biznis trieda Havana, Chengdu a ďalšie od 1225€

by Karol
0 comment

Biznis trieda Havana 1229 eur, Chengdu 1274 eur, Buenos Aires 1413 eur a mnohé ďalšie destinácie.

V najbližších dňoch bude postupne aktualizovaný tento zoznam. Další blog so zľavnenými letenkami bude publikovaný 22.6.2019.

Biznis trieda Havana 1229 eur plus ďalšie juhoamerické destinácie

Air France/ KLM má v ponuke zopár zaujímavých leteniek v biznis triede s odletom z väčšiny väčších talianskych miest.

Najlacnejšie sú lety do Havany od 1225 eur. Pri letoch do Havany by som odporúčal KLM, lebo Air France na letoch do Havany stále používa angled flat sedadlá. KLM má už v celej flotile lie-flat sedadlá.

Buenos Aires je za 1413 eur, Sao Paulo 1474 eur a Santiago de Chile 1634 eur . Ďalšie mestá sú tiež dostupné, ale tieto 4 mestá majú podľa mňa najzaujímavejšiu cenu.

Pozor, rezervačná trieda O, za ktorú dostanete míle iba v programe Flying Blue.

Chengdu z Prahy za 1274 eur

Etihad Airways z Prahy do Chengdu za 1274 eur. Pozor, dve medzipristátia! Ak by ste sa rozhodli urobiť stop over, Etihad poskytuje v Abu Dhabi zadarmo hotel: http://dveresvetadokoran.sk/2019/04/15/hotel-zadarmo-pri-prestupoch-v-abu-dhabi-a-muscate/

Brazília z Frankfurtu 1438 eur

Táto ponuka môže byť zaujímavá pre tých čo by chceli navštíviť severovýchod Brazílie. Ak by ste chceli iba cestovať do Rio de Janeira, alebo do Sao Paula, odlety z Paríža a Lisabonu sú lacnejšie o 200 až 300 eur. Letenky v rámci Brazílie sú pomerne drahé. Napríklad jednosmerná letenka v ekonomickej triede zo Sao Paula do Natal, alebo Recife stojí zhruba 100 eur. Z tohto dôvodu môže byť táto ponuka zaujímavá.

Air France aj KLM lietajú priamo z Amsterdamu a Paríža do Fortalezy. Lety do ostatných miest okrem Rio de Janeira a Sao Paula sú v spolupráci s leteckou spoločnosťou GOL. Rezervačná trieda je opäť O.

Fortaleza 1438 eur, Recife 1452 eur, Natal 1470 eur, Salvador Bahia 1471 eur, Rio de Janeiro 1557 eur. Prílet do Brazílie a odlet je možný z dvoch rôznych miest.

Najlepší spôsob rezervácie je najprv na Google flights nájsť dátum odletu a príletu a potom cez KAYAK rezervovať letenku. Na web stránke Air France/ KLM túto cenu nenájdete. Cez KAYAK sa ale dostanete priamo na ponuku Air France/ KLM.

Peking a Šanghaj z Viedne za 1486 eur

1486 eur za let do Pekingu, alebo Šanghaja nie je najnižšia cena, ale môže byť zaujímavá pre tých, ktorí by chceli odlietať z Viedne. Let je s British Airways, jednej z mojích menej obľúbených leteckých spoločností. Aj keď má British Airways lie-flat sedadlá, tieto sú pomerne zastarané. Ďalšiu nevýhodou je fakt, že ak nemáte žiadny status s OneWorld, British Airways si za rezerváciu sedadla účtuje poplatok aj v biznis triede. Pri online check in je už výber sedadla zadarmo. Osobne by som radšej odlietal z Budapešti, kde za podobnú cenu je podstatne lepší výber leteckých spoločností.

Mnohé z leteniek z minulého týždňa sú stále dostupné: http://dveresvetadokoran.sk/2019/06/08/biznis-trieda-new-york/

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment