Home Akciové letenky British Airways biznis trieda do Kanady od 1257€

British Airways biznis trieda do Kanady od 1257€

by Karol
0 comment

British Airways biznis trieda, spiatočná letenka do Kanady s odletom z Paríža od 1257 eur. Toronto 1257 eur, Montreal 1275 eur, Calgary 1273 eur, Vancouver 1296 eur.

British Airways, American Airlines, Aer Lingus biznis trieda do Kanady

British Airways má v ponuke letenky v biznis triede do Kanady v spolupráci s leteckými spoločnosťami American Airlines a Aer Lingus. Let s Aer Lingus do Toronta je za 1222 eur, ale v tomto prípade je let medzi Parížom a Dublinom v ekonomickej triede.

Letenky do Toronta a Montrealu sú dostupné od polovice decembra až do konca mája 2020. Letenky na západné pobrežie Kanady môžete kúpiť s odletom od začiatku januára do konca mája 2020. Letenku je potrebné vystaviť do 16. júla.

Biznis trieda British Airways a American Airlines

British Airways má pomerne zastaranú biznis triedu. Sedadlá sú lie-flat, ale je ich až 8 v jednom rade, kde 50 percent pasažierov nemá priamy prístup do uličky. British Airways ale od jesene tohto roka začína lietať s Airbus A350, ktoré budú mať novú biznis triedu. Vsetci pasažiery budú mať priamym prístup do uličky a každé sedadlo bude mať dvere. Prvou diaľkovou linkou, na ktorej začnú tieto lietadlá lietať je práve spoj z Londýna do Toronta.

American Airlines lietajú do Paríža na Boeing B787 a B777 s kvalitnými sedadlami v takzvanej reverse herringbone konfigurácii s priamym prístupom do uličky z každého sedadla. Nevýhodou letu s American Airlines je, že budete musieť prejsť cez pasovú kontrolu a vyzdvihnúť si batožinu pri prestupe v USA.

Kde pridať míle

British Airways a American Airlines sú súčasťou Oneworld aliancie. Diaľkový let medzi Európou a Severnou Amerikou je v rezervačnej triede I. Koľko míľ dostanete za váš let si môžete overiť na Where to Credit: https://www.wheretocredit.com/

Najnovšie letenky do ostatných destinácii: http://dveresvetadokoran.sk/2019/07/02/seychely-mauricius-biznis-z-viedne/

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment