Home Hotelové siete Mondrian, luxusné apartmány v centre Varšavy

Mondrian, luxusné apartmány v centre Varšavy

by Karol
0 comment

Mondrian Luxury Suites & Apartments majú viac ako desiatku luxusných apartmánov vo Varšave a v Krakove. Ešte koncom minulého roka som kúpil 390 eurovú error fare letenku v biznis triede z Poľska do Seoulu. Kedže som nikdy nebol vo Varšave, rozhodol som sa pricestovať do Varšavy o jeden deň skôr a aspoň v rýchlosti navštíviť mesto. Z dôvodu krátkosti pobytu som sa rozhodol ubytovať priamo v centre mesta.

Mondrian apartmány lokalita

Mondrian apartments lokalita

Mondrian majú apartmány na viacerých miestach vo Varšave. Ja som bol ubytovaný priamo na hlavnom námestí (Rynek Starego Miasta). Cesta taxíkom z letiska trvá zhruba 30 minút a autobusom asi 50 minút. Mondrian poskytujú aj transfer z letiska za 120 zlotých. Celá zóna okolo hlavného námestia je pešia zóna. Ubytovaní hostia by ale mali mať možnosť dostať sa taxíkom až k apartmánu. Vzdialenosť od zóny s normálnou dopravou ale nebola veľká a preto som posledných 200 – 300 metrov prešiel peši.

Mondrian check in, check out

Výhľad z obývačky

Ako v prípade väčšiny apartmánov, ani Mondrian nemá stálu recepciu. Po rezervácii apartmánu som bol kontaktovaný z Mondrianu s podrobnosťami ohľadom ubytovania. Neskôr, pár dní pred príchodom som bol opäť kontaktovaný zamestnankyňou ohľadom času check inu. Po príchode ma už čakala na mieste a oboznámila ma s celým apartmánom. Celý proces komunikácie pred mojím príchodom a počas pobytu bol veľmi promtný.

Apartmán

Môj apartmán mal 180 metrov štvorcových, bol moderne vybavený a mal dve spálne. Master bedroom mal veľkú manželskú posteľ a druhá izba mala dve single beds. Šatník bol v nezávislej miestnosti hneď vedľa spální. Kúpeľne boli tiež dve. Jedna s vaňou a druhá so sprchovým kútom. Obývačka s jedálenskou časťou bola v jednej obrovskej slnečnej miestnosti s výhľadom na námestie. V apartmáne bola aj plne vybavená moderná kuchyňa.

Celý byt je High Tech a mnohé z jeho funkcii som ani nevyužil. Mood lighting v každej miestnosti bola pre mňa najzaujímavejšia funkcia. Zaujímavosťou je, že pre návštevníkov je pripravený prenosný internet do mesta a powerbank.

Jedálenský kút
Mondrian, Obývačka
Kuchyňa
Menšia z dvoch spální

Celkový dojem z Mondrian

Celkovo som bol veľmi spokojný s mojím ubytovaním. Apartmán, v ktorom som býval bol otvorený len dva týždne pred mojím príchodom a všetko bolo veľmi čisté. Lepšiu lokalitu a výhľad vo Varšave je ťažké hľadať. 5 hviezdičiek z piatich. ?????

Web stránka na Mondrian : http://www.mymondrian.eu/

Recenzia letu s Aeroflotom z Varšavy do Moskvy na Sukhoi Superjet 100: http://dveresvetadokoran.sk/2019/07/06/aeroflot-sukhoi-superjet-100/

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment