Home Cestovateľské správy Lonely Planet zľava 50% na všetky publikácie

Lonely Planet zľava 50% na všetky publikácie

by Karol
0 comment

Lonely Planet je najväčší vydavateľ knižných turistických sprievodcov na svete. Aj keď v minulosti knihy Lonely Planet nepatrili medzi mojich najobľúbenejších knižných turistických sprievodcov, za posledných niekoľko rokov som všetky publikácie kupoval práve od nich. Výhodou Lonely Planet je, že všetky svoje knihy majú aj vo forme ebooks. Kúpou ebooks nemusím nosiť so sebou zbytočne veľa kníh, hlavne v prípadoch keď navštívim viac krajín počas jednej cesty. Ďalšiu výhodou ebooks je, že sú lacnejšie oproti tlačeným knihám.

Lonely Planet zľava 50%

Ak si otvoríte web stránku Lonely Planet, zobrazí sa vám ponuka “kúpte tri knihy za cenu dvoch”. Ak ale použijete zľavový kód GETHAPPY, dostanete zľavu až 50% na vašu objednávku. Tieto dve akcie ale nie je možné kombinovať. Dokedy je zľavový kód platný nebolo publikované. V prípade ak by ste si objednávali tlačené knihy, tak pri objednávke nad 35 eur je poštovné zadarmo. https://shop.lonelyplanet.com/

Lonely Planet má podobné akcie niekoľko krát za rok. Ak nepotrebujete kupovať knihy teraz, môžete sa zaregistrovať do ich zoznamu a v budúcnosti budete upozornení mailom na ďalšie akcie. Tento rok už napríklad mali LP akciu, kde všetky ebooks boli za cenu 5,99 eur.

LP – jednotlivé kapitoly

Okrem celých edícii je možné tiež stiahnuť jednotlivé kapitoly vo forme PDF. Kúpa jednotlivých kapitol môže byť výhodná hlavne ak sa chystáte navštíviť iba jeden región v konkrétnej krajine, alebo iba jednu krajinu z publikácie obsahujúcej viac krajín. Cena každej kapitoly je 3,50 eur. Teraz ich so zľavou 50% dostanete za 1,75 eur.

Ceny tlačených kníh a ebooks

Cena jednotlivých kníh závisí od počtu strán. Napríklad Japan Travel Guide dostanete pred zľavou v tlačenej forme za 23,95 eur a ebook za 16,77 eur. Existuje aj možnosť kúpiť spolu knihu a ebook za zvýhodnenú cenu. Okrem klasických turistických sprievodcov ponúkajú aj mnoho dalších publikácii a slovníkov.

Ak by ste sa chceli inšpirovať kam cestovať nabudúce, tu je zoznam mojich najobľúbenejších národných parkov v Číne: http://dveresvetadokoran.sk/2019/05/16/najkrajsie-narodne-parky-v-cine/

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment