Home Akciové letenky Biznis trieda Oman Air z Nemecka do Ázie za 1180€

Biznis trieda Oman Air z Nemecka do Ázie za 1180€

by Karol
0 comment

Biznis trieda z Mníchova a Frankfurtu s Oman Air do juhovýchodnej Ázie, na Maledivy a na Srí Lanku od 1180 eur. Nový Zéland z Londýna za 1907 eur, Bali z Londýna za 1503 eur a Colombo z Bukurešti za 1100 eur.

Oman Air biznis trieda do Ázie

Oman Air je výborná letecká spoločnosť, ktorá má jednu z najlepších biznis tried na svete. Recenzia dvoch letov z Jakarty do Zürichu: http://dveresvetadokoran.sk/2019/04/12/recenzia-biznis-trieda-oman-air-a-porovnanie-s-qatar-airways/

S Oman Air môžete letieť z Mníchova, alebo Frankfurtu do Bangkoku, Kuala Lumpuru, Male (Maledivy) a Colomba od 1180 eur. Odlet je možný od októbra 2019 do apríla 2020.

Nevýhodou týchto leteniek je, že ich nenájdete na web stránke Oman Air. Letenky je možné kúpiť iba cez online cestovné kancelárie. Na Google Flights tieto letenky tiež nenájdete. Na hľadanie leteniek je najlepšie použiť Momondo.

Oman Air biznis trieda do Ázie
Oman Air business class Boeing 787

Z Mníchova je dostupnosť letov o niečo lepšie ako z Frankfurtu. Najnižšie ceny leteniek sú do Kuala Lumpuru za 1181 eur. Do Bangkoku môžete letieť za 1188 eur, do Colomba a na Maledivy za 1210 eur.

Ak je dĺžka minimálneho presadenia v Muscate viac ako 8 hodín, Oman Air poskytuje pasažierom v biznis triede ubytovanie zadarmo.

Rezervačná trieda R. Míle je podľa mňa najvýhodnejšie pridávať do vernostného programu Etihad Guest: http://dveresvetadokoran.sk/2019/05/04/etihad-guest-bonus-pri-kupe-mil-seoul-12800-mil/

Colombo s Qatar Airways za 1100 eur

Ak by ste chceli letieť na Srí Lanku, Qatar Airways ponúka ešte lacnejšie letenky pri odletoch z Rumunska. Spiatočná letenka v biznis triede z Bukurešti do Colomba stojí 1105 eur.

Auckland a Bali z Londýna

Ak by ste boli v Londýne, s China Southern Airlines môžete letieť v biznis triede do Aucklandu za 1907 eur.

Z Londýna je možné tiež letieť do Denpasaru na Bali v biznis triede s Garuda Indonesia za 1503 eur. Odlety sú ale možné len v auguste a návrat je možný do konca septembra. Garuda Indonesia je členom SkyTeam a majú veľmi solídnu biznis triedu.

Bali z Amsterdamu

Vo všeobecnosti sú letenky v biznis triede na Bali pomerne drahé. Momentálne Qatar Airways ponúka letenky do Denpasaru z Amsterdamu za 1786 eur. Je to stále vysoká cena, ale je podstatne nižšia ako pri odletoch z Viedne, alebo Budapešti.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment