Home Akciové letenky Biznis trieda Oman Air: Káhira – Bangkok za 750€!

Biznis trieda Oman Air: Káhira – Bangkok za 750€!

by Karol
0 comment

Biznis trieda spiatočná letenka s Oman Air Káhira – Bangkok za 750 eur!

Táto ponuka môže byť zaujímavá pre tých, čo by mali záujem spojiť cestu do Ázie s návštevou Egypta a prípadne aj Ománu. Najlacnejšie spiatočné letenky medzi Viedňou, alebo Budapešťou a Káhirou stoja momentálne 260 eur.

Biznis trieda Oman Air Káhira – Bangkok

Royal Air Jordanian má pravidelne v ponuke 900 plus eurové letenky medzi Káhirou a Bangkokom. Ale 750 eur za spiatočnú letenku do Bangkoku s Oman Air je zďaleka najlacnejšia cena na tejto trase za veľmi dlhé obdobie. Oman Air osobne považujem za jednu z najlepších leteckých spoločností na svete. O biznis produkte Oman Air som už písal v jednom z predchádzajúcich blogov.

Oman Air má niekoľko letov denne medzi Káhirou a Muscatom. Odporúčal by som vyhnúť sa letom s Boeing 737, ktoré na rozdiel od ich Airbus A330 a Boeing 787 nemajú lie-flat sedadlá. Let medzi Muscatom a Bangkokom je už v Boeing 787 s ich najlepšou biznis triedou.

Biznis trieda Oman Air Bangkok
Biznis trieda Oman Air

Pri presadaní v Muscate je možný stopover zadarmo. Do 30. septembra 2019 ponúka Oman Air pre biznis pasažierov zadarmo jednu noc v hoteli Al Bustan Palace v Muscate. Na návštevu Ománu potrebujú občania SR víza, ktoré sa dajú vybaviť po prílete na letisku.

Kam pridávať míle

Oman Air nepatrí ani do jednej z veľkých leteckých aliancii. Jedným z najvýhodnejších vernostných programov kam môžete pridať míle od Oman Air je Etihad Guest. S Etihad Guest programom je možné napríklad za 12800 míľ letieť jednosmerne v ekonomickej triede medzi Prahou a Soulom. V biznis triede na tejto trase budete potrebovať 26100 míľ. Ďalšie podrobnosti o Etihad Guest programe sú spomenuté v tomto blogu.

Ak by ste mali záujem o najnovšie informácie o akciových letenkách v premium economy a biznis triede, môžete si pridať Facebookovú stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment