Home Vernostné programy Získajte dvojnásobok Avios s British Airways

Získajte dvojnásobok Avios s British Airways

by Karol
1 comment

British Airways ponúka dvojnásobok Avios do svojho vernostného programu za lety absolvované do 30. júna 2020. Avios sú body (míle) vo vernostnom programe BA Executive Club.

British Airways dvojnásobok Avios

Dvojnásobok Avios je možné dostať za všetky lety British Airways a tiež za transatlantické lety na palubách Iberie, American Airlines a Finnair s číslom letu British Airways. Táto ponuka platí na všetky letenky zakúpené v období od 18. septembra do 13. decembra 2019. Cestovať je možné až do 30. júna 2020. Dvojnásobok míľ možete ale dostať iba za 10 letov. Napríklad spiatočná letenka z Viedne do New Yorku s presadaním v Londýne bude považovaná za 4 lety. Ak máte zakúpených viac ako 10 letov, dvojnásobok Avios dostanete za prvých 10 absolvovaných letov.

Pred kúpou letenky je potrebné sa zaregistrovať na túto ponuku. Dvojnásobok míľ nedostanete za letenky s číslom letu British Airways na palubách iných leteckých spoločností (codeshare) okrem už vyššie spomenutých prípadov. Avios je možné dostať pri cestovaní vo všetkých triedach.

Letenky zakúpené pred 18.9.2019

Ponuku dvojnásobku Avios možno tiež využiť ak ste kúpili letenku s British Airways počas prebiehajúcej Sales kampane medzi 29. augustom a 18. septembrom 2019. V tomto prípade je ale potrebné dodatočne vyplniť formulár na web stránke British Airways.

Oneworld Sapphire s British Airways

Zo všetkých vernostných programov Oneworld Aliance sa práve s Executive Club od British Airways dá najrýchlejšie dopracovať k Oneworld Sapphire statusu. Jednou z najrýchlejších a najlacnejších foriem ako dosiahnuť vyšší status je využitím vernostného programu British Airways na letoch s Qatar Airways medzi Európu a Áziou. O zrýchlenej ceste k Oneworld Sapphire som už písal v predchádzajúcom blogu.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Biznis trieda na Seychely aj z Viedne od 1220€ - Dvere sveta dokorán 11. októbra 2019 - 10:17

[…] Vernostné programy […]

Reply

Leave a Comment