Home Akciové letenky Biznis trieda do metropol Južnej Ameriky od 1170€

Biznis trieda do metropol Južnej Ameriky od 1170€

by Karol
1 comment

Biznis trieda do Južnej Ameriky: Rio de Janeiro, Sao Paulo a Bogota za 1170 eur, Quito za 1280 eur, Buenos Aires za 1360 eur a Havana za 1350 eur. Ceny sú za spiatočné letenky.

Biznis trieda do Quita s Air France/ KLM

Z Madridu je možné letieť v biznis triede s Air France a KLM do Quita v Ekvádore za 1280 eur. Dávajte si pozor pri výbere letu. V niektorých prípadoch sú kombinácie codeshare letov s partnerskými leteckými spoločnosťami. Za rovnakú cenu je možné nájsť aj letenky na palubách Air France, alebo KLM. Air France lieta do Quita s Boeing 787 s priamym prístupom do uličky z každého biznis sedadla. V prípade letov s KLM do Quita je konfigurácia biznis sedadiel na Boeing 777 2-2-2 v jednom rade.

Letenky je potrebné vystaviť do 20. novembra 2019 a je možné letieť až do 30. septembra 2020. Rezervačná trieda O, za ktorú nedostanete míle vo väčšine vernostných programov SkyTeam. Míle dostanete iba v programe Flying Blue.

Rio de Janeiro

Biznis trieda do Južnej Ameriky s Lufthansa/ Swiss

Lufthansa a Swiss Airlines majú v ponuke letenky do Južnej Ameriky, Ázie a Afriky s odletom z Talianska od 910 eur. Jedná sa ale o companion fare, keď musia spolu cestovať minimálne dve osoby. Letenky je potrebné vystaviť do 3. novembra 2019. Rezervačná trieda P, za ktorú pri letoch s Lufthansou nedostanete míle v prípade mnohých vernostných programov Star Alliance. Za lety so Swiss Airlines míle dostanete vo väčšine vernostných programov.

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede s odletom z Milána: Rio de Janeiro, Sao Paulo a Bogota za 1170 eur. Buenos Aires za 1360 eur.

Alitalia na Kubu v biznis triede za 1350 eur

Z Milána je tiež možné letieť v biznis triede s Alitalia do Havany za 1350 eur. V posledných mesiacoch mala Alitalia letenky na Kubu z Milána aj za 1100 eur, ale 1350 eur je momentálne jedna z najlepších cien pri letoch v biznis triede na Kubu.

Ak by ste sa rozhodli pre cestu do Rio de Janeira, odporúčal by som absolvovať niektorú z týchto skvelých túr.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Je Hong Kong bezpečný počas protestov? - Dvere sveta dokorán 5. novembra 2019 - 14:41

[…] Znížením počtu návštevníkov došlo tiež v mnohých prípadoch k zníženiu cien leteniek do Hong Kongu. Hlavne v biznis triede boli v ponuke tento rok veľmi zaujímavé ceny leteniek. Pred mesiacom Qatar Airways predávali spiatočné letenky v biznis triede medzi Európou a Hong Kongom za 949 eur. Ak by ste mali záujem byť informovaní o akciových letenkách v biznis triede, môžete si Facebook stránku Dvere Sveta Dokorán pridať medzi vaše obľúbené stránky. Momentálne môžete napríklad letieť v biznis triede z Budapešti do Číny za 1260 eur, alebo z Milána do Južnej Ameriky za 1170 eur. […]

Reply

Leave a Comment