Home Akciové letenky Biznis trieda do Severnej Ameriky od 999 eur

Biznis trieda do Severnej Ameriky od 999 eur

by Karol
0 comment

Biznis trieda do Severnej Ameriky so Star Alliance, Sky Team a La Compagnie od 999 eur. Ceny spiatočných lezrniek s odletom z Paríža.

La Compagnie do New Yorku za 999 eur

La Compagnie je francúzska letecká spoločnosť, ktorá má na palubách svojich lietadiel iba biznis triedu. La Compagnie prevádzkuje iba dve pravidelné linky. Prvou je let medzi parížskym letiskom Orly a New Yorkom a druhou je let z Nice do New Yorku. Spiatočné letenky z Paríža do New Yorku s odletom v druhej polovici decembra stoja momentálne iba 999 eur. Najneskorší možný návrat do Paríža je 5. januára 2020. V iných termínoch sú letenky zhruba o 200 eur drahšie.

Biznis trieda do Severnej Ameriky
Niagara Falls

Biznis trieda do Severnej Ameriky so SkyTeam a Star Alliance

Star Alliance a SkyTeam majú skoro identické ceny leteniek medzi Parížom a destináciami v Severnej Amerike. S Air France, Air Canada a United je na mnohých trasách možné letieť priamo bez ďalšieho medzipristátia. Letenky by mali byť dostupné do 4. novembra 2019. Vo väčšine prípadov je možné letieť do konca decembra 2019 a potom v prvej polovici apríla. Letenky do niektorých destinácii sú ale dostupné za rovnakú cenu aj medzi januárom a aprílom 2020.

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede s odletom z Paríža: Toronto, Montreal a New York 1280 eur, Chicago a Boston 1370 eur, Miami 1380 eur, San Francisco a Los Angeles 1480 eur.

V prípade Star Alliance sa vo väčšine prípadov jedná o rezervačnú triedu P a v prípade SkyTeam o rezervačnú triedu Z. Koľko míľ dostanete do vášho vernostného programu si môžete zistiť na Where to Credit. Zoznam podľa mňa najvýhodnejších vernostných programov Star Alliance ak by ste sa chceli čo najrýchlejšie dopracovať k Star Alliance Gold statusu.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment