Home Akciové letenky Austrian biznis z Viedne: Čína a Hong Kong 1360€

Austrian biznis z Viedne: Čína a Hong Kong 1360€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s Austrian Airlines, Swiss a Lufthansa s odletom z Viedne do Pekingu, Šanghaja a Hong Kongu od 1360 eur. Premium economy za 790 eur.

Aktualizácia: Odlet z Prahy s Austrian/ Lufthansa/ Swiss do Hong Kongu, Pekingu a Šanghaja za 1300 eur. Spiatočné letenky v biznis triede.

Austrian Airlines do Pekingu a Šanghaja

Priamy let v biznis triede s Austrian Airlines z Viedne do Pekingu a Šanghaja za 1390 eur. Cestovať je možné od 5. novembra 2019 až do 30. marca 2020. Letenku je nutné vystaviť do 11. novembra 2019. Za rovnakú cenu je tiež možné letieť do Pekingu a Šanghaja aj s Lufthansou a Swiss.

Spiatočná letenka v Premium economy triede na rovnakých trasách stojí 790 eur a ekonomická trieda 370 eur.

Ak by ste z Číny mali letenku do ďalšej krajiny (aj Hong Kong je možný), môžete Peking, alebo Šanghaj navštíviť aj bez víz. Maximálny možný pobyt v Číne v tomto prípade je 6 dní.

Hong Kong s Lufthansou a Swiss za 1360 eur

Spiatočná letenka v biznis triede z Viedne do Hong Kongu s Lufthansou a Swiss Air Lines za 1360 eur. Premium economy za 790 eur. Podmienky sú rovnaké ako v prípade letov do Pekingu a Šanghaja. Ak by ste cestovali sami odporúčal by som let so Swiss, ktorí majú lepšie biznis sedadlá pre sólo cestujúcich. Ja som navštívil Hong Kong pred týždňom a ak by ste mali pochybnosti ohľadom cesty do Hong Kongu počas protivládnych protestov, v tomto blogu sa môžete dočítať viac o bezpečnosti v meste.

Austrian biznis trieda
Austrian, biznis trieda

Ak by ste mali záujem byť informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis a premium economy triede, môžete si Facebook stránku Dvere Sveta Dokorán pridať medzi vaše obľúbené položky.

Podmienky (Lufthansa Group z Viedne do Číny a Hong Kongu):

VALID FOR TRAVEL COMMENCING ON/AFTER 05NOV 19 AND ON/ BEFORE 30MAR 20.
Sales restrictions
TICKETS MUST BE ISSUED ON/AFTER 04NOV 19 AND ON/BEFORE 11NOV 19.
Minimum stay requirements
TRAVEL FROM TURNAROUND MUST COMMENCE NO EARLIER THAN 6 DAYS AFTER DEPARTURE FROM FARE ORIGIN OR – TRAVEL FROM TURNAROUND MUST COMMENCE NO EARLIER THAN THE FIRST SUN AFTER DEPARTURE FROM FARE ORIGIN.

Maximum stay requirements
TRAVEL FROM LAST STOPOVER MUST COMMENCE NO LATER THAN 3 MONTHS AFTER DEPARTURE FROM FARE ORIGIN.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment