Home Akciové letenky KLM z Prahy na Bali v biznis triede za 1170 eur!

KLM z Prahy na Bali v biznis triede za 1170 eur!

by Karol
0 comment

Nájsť “lacnú” letenku v biznis triede na Bali s odletom zo strednej Európy nie je jednoduché. Teraz ale môžete letieť s KLM z Prahy do Denpasaru na Bali v biznis triede len za 1170 eur.

KLM z Prahy na Bali v biznis triede za 1170€

Spiatočné letenky v biznis triede s KLM z Prahy na Bali (DPS) za 1170 eur sú dostupné hlavne v zimnom období, ale zopár termínov je voľných aj na jar a v lete 2020. Letenky je najlepšie hľadať cez Google Flights a potom kupovať priamo na web stránke KLM. KLM lieta medzi Amsterdamom a Denpasarom s Boeing 777 so sedadlami v biznis triede v konfigurácii 2-2-2. Za rovnakú cenu je tiež možné v Singapure presadnúť na let Singapore Airlines ak by ste chceli vyskúšať aj ich (Singapore Airlines) biznis triedu na 2 a pol hodinovom lete na Bali.

Rezervačná trieda

Rezervačná trieda je O, za ktorú dostanete míle iba do vernostného programu Flying Blue. Do ostatných vernostných programoch SkyTeam nedostanete žiadne míle. Letenky je potrebné vystaviť do 19. októbra 2020. Ak by ste ale mali záujem využiť túto akciu, odporučil by som kúpiť letenky čo najskôr, lebo počet miest je obmedzený.

Ak by ste mali záujem byť informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis a premium economy triede, môžete si Facebook stránku Dvere Sveta Dokorán pridať medzi vaše obľúbené položky.

Ak by ste sa rozmohli cestovať na Bali, odporučil by som vám návštevu susedného ostrova Nusa Penida. Nusa Penida je tiež hinduistický ostrov a má podľa mňa neporovnateľne krajšie pláže ako ostrov Bali. Miesta, ktoré sa oplatí navštíviť na Nusa Penida.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment