Home Akciové letenky Biznis trieda: Maurícius, Maledivy, India, Ázia 790€

Biznis trieda: Maurícius, Maledivy, India, Ázia 790€

by Karol
1 comment

Biznis trieda na Maurícius, Srí Lanku, Filipíny, Maledivy, alebo do Indie, Číny, Malajzie a Indonézie za cenu ekonomickej triedy. Jedna z najlepších ponúk leteniek v biznis triede za posledné obdobie. Ceny sú za spiatočné letenky.

Ak chcete byť byť pravidelne informovaní o akciových letenkách v biznis triede a o najnovších správach zo sveta leteckých spoločností, pridajte si stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky na Facebooku.

Biznis trieda Ázia a Maurícius od 790 eur

Odlet je z Atén s leteckou spoločnosťou Saudia. Ceny spiatočných leteniek v biznis triede sa pohybujú v rozmedzí od 790 do 850 eur. Dostupné destinácie: Maurícius, Colombo, Malé, Delhi, Mumbai, Kuala Lumpur, Manila, Jakarta a Guangzhou. Jednosmerné letenky z Atén stoja od 450 do 520 eur. V prípade jednosmerných leteniek za zhruba 500 eur je možné letieť tiež do Singapuru a Johannesburgu. Výhodnejšie ceny spiatočných leteniek do Singapuru a Johannesburgu má Saudia pri odletoch z Istanbulu.

Saudia mala podobné ceny leteniek z Atén aj pred dvoma týždňami, ale dostupné boli iba Kuala Lumpuru a Jakarta s posledným možným návratom koncom marca 2020. Teraz sú letenky dostupné až do polovice novembra 2020. Saudia neuvádza dokedy budú tieto ceny platné. Z tohto dôvodu by som odporúčal kupovať letenky čo najskôr, aj keď sa podľa mňa nejedná o error fare. Opäť by som odporúčal kupovať letenku priamo na web stránke Saudia.

Dôležité fakty o Saudia

Saudia Boeing 787 biznis trieda

Saudia patrí do aliancie SkyTeam a vo väčšine vernostných programov dostanete za tieto letenky 150% míľ. Na palubách ich lietadiel a ani v biznis salónikoch sa nepodáva alkohol. Podľa recenzií by strava v lietadle mala byť celkom dobrá. Doba presadania v Saudskej Arabii by nemala presiahnuť 12 hodín. V opačnom prípade by ste si museli zabezpečiť víza. Ak by ste mali záujem, stop over v Saudskej Arabii by mal byť zadarmo a turistické víza sa už dajú jednoducho vybaviť online. Odporúčal by som lety cez Jeddah, kde bol otvorený úplne nový terminál, ktorý by mal byť podstatne lepší ako ten čo využívala Saudia doteraz.

Saudia lieta do Atén na Airbus A320. Väčšina letov z Atén je na Airbus A320 s lie-flat sedadlami. Niektoré lety sú ale stále so staršou biznis triedou v regionálnej konfigurácii a týmto lietadlám je lepšie sa vyhnúť. Najlepšie sedadlá má Saudia v Boeing B787 (napríklad lety do Kuala Lumpuru, Guangzhou a na Maurícius). Tieto sedadlá sú lie-flat a každý pasažier má priamy prístup do uličky. Boeing 777 má sedadlá v konfigurácii 2-2-2, ale niektoré sú staršie angled flat sedadlá, ktoré nie sú až tak pohodlné ako lie-flat sedadlá. Boeing 777 s angled flat sedadlami väčšinou lietajú do Manily a Jakarty. Opäť radšej vyberajte lety s lie-flat sedadlami. Na Google Flights si najlepšie overíte aký typ sedadla je na vami vybranom lete.
Austrália a Nový Zeland v biznis triede za 1750 eur.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Biznis trieda do Južnej Afriky 860€, Singapur 1010€ - Dvere sveta dokorán 23. decembra 2019 - 16:57

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment