Home Akciové letenky Swiss biznis Punta Cana 1290€, stop v NYC+140€

Swiss biznis Punta Cana 1290€, stop v NYC+140€

by Karol
0 comment

Swiss Air Lines má v predaji spiatočné letenky v biznis triede do letoviska Punta Cana v Dominikánskej Republike za 1290 eur. Za 140 eur navyše je možné spojiť cestu do Dominikánskej Republiky s návštevou New Yorku, alebo Toronta.

Swiss Punta Cana ponuka

Z Paríža, Nice a Bordeaux je možné letieť do Punta Cana s kombináciou leteckých spoločností Star Alliance za 1290 eur. Najlepšia dostupnosť letov je pri odlete z Nice. Najrýchlejšie spojenie je s jedným prestupom v Zürichu, kde je diaľkový let na palube Edelweiss Air. Edelweiss je dcérskou spoločnosťou Swiss a ich biznis triedy sú viac menej identické. Druhou možnosťou je kombinácia letov so Swiss, United Airlines a Air Canada cez Zürich a New York, alebo Toronto.

Punta Cana – New York – Toronto ponuka

Ak by ste zaplatili o zhruba 140 eur navyše, môžete spojiť dovolenku v Dominikánskej Republike s návštevou New Yorku, alebo Toronta. Kombinácia s New Yorkom stojí 1430 eur a s Torontom 1450 eur. Je tiež možné spraviť stop over dva krát. Po ceste do Punta Cana v New Yorku a pri návrate v Toronte (alebo opačne). V tomto prípade za spiatočnú letenku zaplatíte 1550 eur. Letenky so stop over je možné rezervovať na web stránke United Airlines. Letenky je najednoduchšie hľadať cez Google Flights využitím funkcie multi city. Viac o Google Flights v tomto blogu.

Rezervačná trieda a míle

Cestovať je možné až do polovice novembra 2020. Rezervačná trieda P. Podľa web stránky Edelweiss míle na ich letoch do vernostného programu Miles and More dostanete len v prípade letov označených ako LX8000-LX8499. V prípade letov cez New York, alebo Toronto by ste mali dostať míle tradične podľa rezervačnej triedy, alebo podľa revenue base systému (podľa toho, ktorý vernostný program využívate).
Najnovšia ponuka leteniek v biznis triede do USA a Kanady s TAP Air Portugal od 1140 eur.

Ak by ste mali záujem byť informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis a premium economy triede, môžete si pridať Dvere Sveta Dokorán na Facebooku medzi vaše obľúbené stránky.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment