Home Akciové letenky Air China biznis Budapešť- Taipei, Tokio,… od 1290€

Air China biznis Budapešť- Taipei, Tokio,… od 1290€

by Karol
2 komentáre

Air China má v ponuke spiatočné letenky v biznis triede s odletom z Budapešti a Viedne do destinácii v Ázii a Oceánii od 1290 eur. Air China tieto letenky nepropaguje ako špeciálnu ponuku a z tohto dôvodu neviem povedať dokedy budú ceny aktuálne. Tieto ceny nenájdete na Google Flights, môžete ale použiť na vyhľadávanie Momondo, alebo priamo web stránku Air China. Rezervačná trieda R.

Air China ponuka z Budapešti

Vyberám podľa mňa najzaujímavejšie ceny pri odlete z Budapešti. Najnižšie ceny sú pri ázijských destináciách mimo kontinentálnej Číny. Ceny leteniek do Austrálie a na Nový Zéland sú tiež podstatne nižšie ako býva pri odlete z Budapešti. Ak vaša konkrétna destinácia nie je v mojom zozname, neznamená to, že je cena vysoká. Vyhľadával som iba destinácie, pri ktorých má Air China tradične najlepšie ceny. Let medzi Budapešťou a Pekingom je na Airbus A330, ktoré majú v biznis triede lie-flat sedadlá. Sedadlá sú v konfigurácii 2-2-2 v jednom rade a neposkytujú príliš veľa súkromia. Podľa mňa sú ale veľmi pohodlné na spanie, alebo oddych počas letu.

Spiatočné letenky v biznis triede s odletom z Budapešti: Taipei 1290 eur, Bangkok a Soul 1350 eur, Tokio 1360 eur, Hong Kong 1450 eur, Auckland 2130 eur, Melbourne 2150 a Sydney 2160 eur.
Ak by ste cestovali do Tokia, môžete využiť ponuku leteniek zadarmo na vnútroštátnych letoch Japan Airlines. Vianoc informácií v tomto blogu.

Odlet z Viedne

Ceny leteniek z Viedne sú vyššie ako pri odlete z Budapešti. Stále sú ale nižšie ako v prípade väčšiny konkurenčných leteckých spoločností. Let z Viedne do Pekingu je tiež na Airbus A330.

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede s odletom z Viedne: Taipei 1530 eur, Hong Kong 1550 eur, Soul 1590 eur a Tokio 1600 eur.

Pri dlhších prestupoch v Pekingu Air China poskytuje ubytovanie zadarmo. Pri prestupe v Pekingu na další medzinárodný let je tiež možné využiť až 6 dňový bezvízový tranzit. Viac informácií o bezvízovom tranzite v tomto blogu.

Ak by ste mali záujem byť informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis a premium economy triede, môžete si pridať Dvere Sveta Dokorán na Facebooku medzi vaše obľúbené stránky.

2 komentáre

Súvisiace články

2 komentáre

Lufthansa/ Swiss Bangkok v biznis triede 1080€ - Dvere sveta dokorán 31. decembra 2019 - 14:08

[…] Akciové letenky […]

Reply
Singapore Air, Qatar Air biznis Oceánia od 1920€ - Dvere sveta dokorán 4. januára 2020 - 14:01

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment