Home Akciové letenky Varadero z Viedne v biznis triede so Swiss 1400€

Varadero z Viedne v biznis triede so Swiss 1400€

by Karol
1 comment

Spiatočné letenky v biznis triede z Viedne na Varadero na Kube so Swiss Air Lines za 1400 eur. Z Frankfurtu je možné letieť na Varadero v biznis triede už za 1190 eur.

Biznis trieda na Varadero z Viedne

Z Viedne môžete letieť v biznis triede cez Zürich na Varadero za 1400 eur. Prvý let do Zürichu je na palube Swiss Air Lines a let z Zürichu na Kubu je s Edelweiss. Edelweiss je dcérskou leteckou spoločnosťou Swiss Air Lines a ich biznis trieda je viac menej identická so Swiss. Edelweiss ale nie je súčasťou Star Alliance a míle dostanete iba do vernostných programov Miles and More (Lufthansa) a do MileagePlus od United Airlines. Posledný možný odlet z Viedne je koncom marca 2020. Za rovnakú cenu je možné letieť s Edelweiss a Swiss aj z Mníchova, Frankfurtu, Düsseldorfu, alebo Zürichu. Rezervácie je najlepšie robiť priamo na web stránke Swiss Air Lines.

Kuba z Frankfurtu za 1190

Z Frankurtu je možné letieť na Varadero v biznis triede s leteckou spoločnosťou Condor za 1190 eur. Odlet je možný iba začiatkom februára, kedže sa jedná o last minute ponuku. Condor má iba angled flat sedadlá v biznis triede, ktoré sú podstatne horšie ako sedadlá Edelweiss.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

TAP Air biznis z Viedne: USA 1230€, Rio 1460€ - Dvere sveta dokorán 31. januára 2020 - 4:10

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment