Home Akciové letenky Kúpte voucher Etihad Airways s bonusom 50% na budúci let

Kúpte voucher Etihad Airways s bonusom 50% na budúci let

by Karol
0 comment

Etihad Airways so základňou v Abu Dhabi prišli so zaujímavým spôsobom ako zvýšiť príjem v čase, keď sú počty nových rezervácií leteniek skoro na nule. Etihad ponúka možnosť zakúpiť voucher vo vami zvolenej výške a k tomu pridá bonus 50%. Voucher bude možné využiť na kúpu letenky v najbližších dvoch rokoch. Etihad Airways začnú z Abu Dhabi od konca októbra lietať aj do Viedne. Kvalitou podľa mňa nie sú až na takej vysokej úrovni ako Qatar Airways, ale je to pomerne obstojná letecká spoločnosť a hlavne ich biznis sedadlá na Boeing 787 sú veľmi kvalitné. Voucher s bonusom od Etihad Airways môže predstavovať veľmi dobrú hodnotu. Potrebné si je ale uvedomiť, že táto akcia so sebou prináša aj určité riziká.

Etihad Airways voucher podmienky

Voucher je možné zakúpiť do 24. júna 2020. Využiť túto ponuku môžu iba členovia vernostného programu Etihad Guest. Registrácia do programu je ale jednoduchá a bezplatná. Po zakúpení voucheru vám bude automaticky pripočítaný bonus 50%. Zakúpená hodnota musí byť minimálne 250 USD a maximálne 65 000 USD. Ak by ste chceli rozdeliť hodnotu na kúpu viacerých leteniek, overte si túto možnosť ešte pred kúpou, kedže v podmienkach akcie táto možnosť nie je spomenutá. Ak ale berieme do úvahy maximálnu kúpu 65 000 USD, myslím si že by to nemal byť problém. Voucher je platný dva roky po zakúpení s tým, že cestovať možno aj po uplynutí tohto termínu. Kúpu je možné zrealizovať iba telefonicky a rezervácie leteniek sú možné až po 1. auguste 2020. Letenku je možné vystaviť aj na inú osobu. Viac informácií o ponuke tu.

Ako je možné ušetriť

Momentálne má Etihad Airways v ponuke pomerne vysoké ceny leteniek. Až do začiatku pandémie koronavírusu mali ale Etihad pomerne zaujímavé ceny leteniek hlavne pri odletoch zo Švédska. Zo Štokholmu bolo napríklad možné kúpiť spiatočnú letenku v biznis triede do Bangkoku za 1280 eur, do Perthu za 1890 eur, alebo do Sydney za 2100 eur. Z Budapešti bolo možné letieť v biznis triede do Abu Dhabi za 1080 eur. Zatiaľ je ťažké predpovedať akú cenovú stratégiu Etihad zvolí pri odletoch z Viedne. Predpokladám, že ceny budú vyššie ako pri odletoch zo Štokholmu. Je ale možné, že ako nováčik na trhu sa budú snažiť presadiť nižšími cenami.

Ak by ste kúpili voucher napríklad za 1000 USD (880 eur), celkovo by ste dostali kredit 1500 USD. To by vám napríklad pri odlete zo Švédska stačilo na spiatočnú letenku v biznis triede do Thajska.

Riziká akcie

Kúpa voucheru so sebou prináša aj určité riziká. Je pravdepodobné, že v dôsledku koronakrízy príde v najbližšom období ku krachu niektorých leteckých spoločností. Aj keď sú Etihad Airways dlhodobo vo finačných problémoch, nemyslím si že by vláda v Abu Dhabí nechala skrachovať národného leteckého prepravcu Spojených Arabských Emirátov.

Tiež sa nedá zaručiť, že nájdete zaujímavú cenu letenky do vašej destinácie ak hľadáte odlet iba z Viedne, hoci časom bude musieť Etihad Airways znížiť terajšie vysoké ceny leteniek. Ak by ste boli ochotní odlietať aj z iného európskeho mesta, voucher môže pre vás predstavovať zaujímavú hodnotu. Osobne uvažujem nad využitím tejto ponuky, kedže som veľmi flexibilný s miestom odletu a myslím si, že v najbližších dvoch rokoch Etihad určite prídu so zaujímavými akciovými letenkami.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment