Home Akciové letenky Biznis trieda na Seychelly za 830 eur aj v lete 2021

Biznis trieda na Seychelly za 830 eur aj v lete 2021

by Karol
1 comment

Biznis trieda s Turkish Airlines z Kodane na Seychelly za 837 eur. Cena je za spiatočnú letenku. Dostupné sú aj dátumy v lete 2021. Ak by ste chceli využiť túto akciu, kupujte letenku hneď teraz. Je možné, že Turkish neuzná tieto letenky. V prípade zrušenia budú letenky refundované. Google Flights dáva podstatne vyššie ceny, preto je lepšie hľadať letenky na webovej stránke Turkish Airlines. Momentálne je veľmi dobrá dostupnosť leteniek za túto cenu. Ak by boli ceny podstatne vyššie, znamená to, že už Turkish stiahli túto “ponuku”.

Biznis trieda na Seychelly s Turkish Airlines za 830 eur

Letenky sú v rezervačnej triede Z. Koľko míľ dostanete v jednotlivých programoch Star Alliance si môžete overiť na Where to credit. Poplatok za zrušenie letenky je 200 eur. Let z Istanbulu na Seychelly je s Airbus A330 s lie-flat sedadlami. Niektoré lety medzi Kodaňou a Istanbulom sú tiež s Airbus A330, ale tieto môžu mať staršie angled-flat sedadlá. V každom prípade sú tieto sedadlá lepšie ako tie čo sú na Airbus A321 a Boeing 737, ktoré Turkish Airlines tiež nasadzuje na letoch z Istanbulu do Kodane.

Turkish Airlines za normálnych okolností (mimo pandémie koronavírusu) poskytujú zadarmo kratšie výlety do mesta pri dlhšom tranzite v Istanbule. Ak minimálna dĺžka presadania medzi dvoma letmi presiahne 6 hodín, Turkish Airlines tiež poskytujú ubytovanie zadarmo v Istanbule.

Ako kupovať error fare letenky.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Uznajú letecké spoločnosti error fare letenky? - Dvere sveta dokorán 25. augusta 2020 - 20:07

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment