Home Letecké spoločnosti Lufthansa Group: bezplatná zmena dátumu odletu

Lufthansa Group: bezplatná zmena dátumu odletu

by Karol
0 comment

Lufthansa Group zaviedla novú tarifnú štruktúru leteniek, pri ktorých je umožnená bezplatná zmena dátumu odletu. Táto zmena sa týka všetkých leteniek zakúpených po 25. auguste 2020 s Lufthansou, Austrian Airlines, Swiss Air Lines a Brusells Airlines. Táto nová tarifná štruktúra poskytuje pasažierom oveľa flexibilnejšie podmienky v týchto neistých časoch.

Lufthansa Group bezplatná zmena dátumu odletu do konca roka 2020.

Lufthansa Group po vypuknutí pandémie koronavírusu umožnila všetkým pasažierom bez rozdielu tarifnej triedy jednu bezplatnú zmenu dátumu odletu. Pri týchto zmenách bolo ale potrebné doplatiť prípadný rozdiel v cene letenky podľa aktuálnych cien. Podľa nových pravidiel je pri letenkách zakúpených po 25.8.2020 umožnené neobmedzené množstvo zmien dátumu odletu až do konca roka 2020. Bezplatne je tiež možné zmeniť miesto odletu a/ alebo destináciu. Tieto zmeny sú možné pri všetkých typoch leteniek (aj v prípade úplne najlacnejších rezervačných tried). Zmeny nie sú možné iba pri letenkách, kde je prvý let z teritória Japonska.

Ak je rezervačná trieda v novom dátume identická s pôvodnou rezervačnou triedou, nie je potrebné platiť rozdiel v cene letenky. K zmene ceny letenky môže dôjsť iba v prípade ak by pôvodná rezervačná trieda nebola dostupná, alebo by došlo k zmene miesta odletu a/ alebo destinácie. O rezervačných triedach som vo všeobecnosti už písal v jednom z minulých blogov.

Všetky podmienky ohľadom zmeny dátumu odletu a destinácie pred a po 25.8.2020 nájdete na webovej stránke Lufthansy.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment