Home Vernostné programy Letecké spoločnosti poskytujúce dvojnásobok míľ

Letecké spoločnosti poskytujúce dvojnásobok míľ

by Karol
0 comment

Jedným zo spôsobov ako sa letecké spoločnosti snažia podporiť predaj leteniek v období pandémie koronavírusu sú rôzne bonusové akcie ich vernostných programov. Niekoľko európskych leteckých spoločností teraz ponúka dvojnásobok míľ za absolvované lety. Vždy sa jedná o bonus do vernostného programu konkrétnej leteckej spoločnosti. Napríklad dvojnásobok míľ do Miles and More je možné získať iba za lety s Lufthansou.

Dvojnásobok míľ s Aegean Airlines

Miles+Bonus od Aegean Airlines je jedným z najlepších vernostných programov Star Alliance ak je vaším cieľom status Star Alliance Gold. Za všetky letenky zakúpené so 14.10.2020 dostanú členovia Miles+Bonus dvojnásobok award miles a aj status miles. Platí to pri všetkých letoch až do septembra 2021. Číslo vernostnej karty musí byť zadané do systému pri kúpe letenky.

Lufthansa – Miles and More

Dvojnásobok míľ do programu Miles and More je možné získať za lety s Lufthansou počas novembra a decembra 2020. Na túto ponuku je potrebné sa zaregistrovať pred kúpou letenky a letenky musia byť vystavené do 31.10.2020. Akcia je platná pre všetky cestovné triedy. Pasažieri so základným statusom získajú 8 míľ za každé euro. Držitelia statusu frequent flyer dostanú 12 míľ za každé euro. Ponuka by nemala byť platná pre lety s Austrian Airlines, Swiss Air Lines a Brussels Airlines.

Scandinavian Airlines – EuroBonus

Dvojnásobok bodov do EuroBonus je možné získať pri kúpe letenky so Scandinavian Airlines do 21.10.2020. Bonus bude priznaný za všetky lety do 31.5.2021. Pri kúpe letenky je potrebné zadať číslo EuroBonus účtu.

Air France/ KLM – Flying Blue

Dvojnásobok míľ a dvojnásobok XP dostanú do programu Flying Blue všetci pasažieri na letoch Air France a KLM až do 31.12.2020. Na túto ponuku nie je potrebné sa zaregistrovať. Bonus bude pridelený za všetky lety absolvované v tomto období, aj v prípade leteniek zakúpených pred spustením tejto promo akcie.

Finnair Plus dvojnásobok míľ

Finnair Air poskytuje dvojnásobok míľ a tier bodov do programu Finnair Plus iba v prípade novozakúpených leteniek do 7.10.2020. Bonus je platný pri letoch do 24. decembra 2020. Pred kúpou letenky je potrebné sa zaregistrovať na túto akciu.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment