Home Akciové letenky Swiss 8 hodín biznis lie-flat do Izraela z Kyjeva 339€

Swiss 8 hodín biznis lie-flat do Izraela z Kyjeva 339€

by Karol
0 comment

Lufthansa Group má v ponuke ďalšiu zo svojich promo akcií, tentokrát s odletom z Kyjeva. Na rozdiel od minulotýždňových promo ponúk sa nejedná o companion fare. Cestovať je opäť možné až do konca októbra 2021. Ceny leteniek by som označil za dobré, ale nie výnimočné. Osobne ma najviac zaujal let do Izreala. Ak by niekto potreboval extra míle do niektorého z vernostných programov Star Alliance a chcel vyskúšať lie-flat sedadlá Swiss Air Lines, do Tel Avivu je možné letieť na Airbus A330 už za 339 eur.

Swiss lie-flat do Tel Avivu

Táto ponuka môže byť zaujímavá hlavne pre ľudí, ktorí by mali záujem skombinovať návštevu Kyjeva s cestou do Izraela. Za 339 eur je možné z Kyjeva cestovať v biznis triede do Tel Avivu s Austrian Airlines, Swiss a Lufthansou, ale iba Swiss ponúka na tejto trase lie-flat sedadlá. Austrian a Lufthansa prevádzkujú lety do Tel Avivu s menšími lietadlami Airbus A320/321. Let z Zürichu do Tel Avivu na Airbus A330 trvá zhruba 4 hodiny. Let z Kyjeva do Zürichu je na Airbus A220 s európskou biznis triedou.

Za spiatočný let z Kyjeva do Tel Avivu so Swiss v biznis triede dostanete do väčšiny vernostných programov niečo nad 5000 míľ. V Miles and More dostanete míle podľa ceny letenky (minimálne 4 míle za každé euro).

Ďalšie destinácie

Spiatočné letenky v biznis triede s Lufthansa Group z Kyjeva: Dubaj 850 eur, Bangkok, Soul a Hongkong 1260 eur, Singapur a Kapské Mesto 1330 eur. Akciové ceny leteniek sú dostupné aj do dalších destinácií.

Letenky budú v predaji do 26. novembra 2020 a cestovať je možné až do konca októbra 2021. Opäť sa jedná o rezervačnú triedu P, pri ktorej na letoch s Lufthansou nedostanete míle do mnohých vernostných programov Star Alliance.

Ak by ste cestovali spolu minimálne dve osoby, akcia s odletom z Amsterdamu, alebo Talianska by mohla byť v tomto prípade pre vás zaujímavejšia.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment