Home Akciové letenky SkyTeam biznis trieda do USA a Karibiku od 890€

SkyTeam biznis trieda do USA a Karibiku od 890€

by Karol
0 comment

Biznis trieda s leteckými prepravcami SkyTeam z Londýna do USA (aj západné pobrežie) už za 890 eur. Karibské ostrovy, Južná Afrika, Pakistan, India za 1130 eur. Z Inverness sa dostanete na Havajské ostrovy (Honolulu, Kahului) a do Los Angeles v biznis triede za 830 eur.
Aktualizácia: Zdá sa, že v prípade odletov z Inverness a letov z Londýna na Havajské ostrovy sa jednalo o error fare letenky. Vyššie uvedené ceny leteniek v týchto prípadoch už nie sú dostupné. Ostatné ceny z tohto blogu sú stále aktuálne.

Biznis trieda so SkyTeam do USA

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede z Londýna do USA začínajú už na 890 eur. Za 890 eur je napríklad dostupný Seattle. Do Honolulu je možné letieť za 1120 eur. Ceny leteniek do väčšiny veľkých miest v USA stoja do 1120 eur. Z karibských destinácií môžete cestovať na Jamajku, Barbados, Trinidad a do Havany a Grenady za 1150 eur. Johannesburg, Delhi, Mumbai, Lahore a Islamabad sú dostupné za 1130 eur.

Posledný možný návrat do Londýna je 30. júna 2021. Cestovať je možné s Air France, KLM, Delta a Virgin Atlantic. Najnižšie ceny nájdete na webových stránkach Delta Airlines a Virgin Atlantic. Najrýchlejšie vyhľadávanie leteniek je cez Google Flights. Letenky musia byť zakúpené do 30. novembra 2020. Viac informácií o tejto Black Friday ponuke nájdete na webovej stránke Virgin Atlantic.

Lety do Karibiku, Južnej Afriky, Indie a Pakistanu sú všetky s Virgin Atlantic. Virgin Atlantic má najlepšie sedadlá v biznis triede na Airbus A350. Do USA je možné letieť aj s Delta Airlines, Air France a KLM. Osobne by som uprednostnil lety s Air France, KLM, alebo Delta ak by nebol dostupný let na Virgin Atlantic Airbus A350. Staršie lie-flat sedadlá, ktoré majú Virgin Atlantic inštalované na Airbus A330 a Boeing 787 sú menej pohodlné ako sedadlá najnovšej generácie.

Virgin Atlantic nie sú súčasťou SkyTeam. Míle okrem ich vlastného vernostného programu Flying Club je možné pripisovať aj do vernostných programov Delta Airlines, Singapore Airlines, ANA, Air New Zealand, South African Airways a Hawaiian Airlines.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment