Home Akciové letenky 850€ biznis trieda do Brazílie do októbra 2021

850€ biznis trieda do Brazílie do októbra 2021

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede z Lisabonu do Brazílie za 850 eur s leteckými spoločnosťami Azul a Latam. Odlet z Portugalska je možný až do konca septembra 2021.

Z Lisabonu do Brazílie s Azul za 850 eur

Brazílska letecká spoločnosť Azul Airlines lieta na priamych letoch z Lisabonu na letisko Campinas (kód letiska VCP) pri Sao Paule na Airbus A330neo s kvalitnými lie-flat sedadlami.

Spiatočné letenky v biznis triede do Campinas je možné teraz kúpiť za 850 eur. Ceny leteniek do väčšiny veľkých miest v Brazílii sú drahšie len o 10, alebo 20 eur. Do Rio de Janeira, Belo Horizonte, Curitiba, alebo Florianopolis je možné letieť za 860 eur. Do Brasilie za 870 eur a k vodopádom Iguazu za 910 eur. Najdrahšie ceny leteniek sú pri letoch na severovýchod Brazílie. Napríklad Salvador je dostupný za 970 eur. Je možné tiež kúpiť open jaw letenky, keď je prílet a odlet z/ do Brazílie z dvoch rôznych miest.

Odlet z Lisabonu je možný až do konca septembra 2021. Blackout dátumy sú od 9. júla do 6. augusta. Lety v Brazílii sú v ekonomickej triede, kedže Azul nemá biznis triedu na vnútroštátnych letoch. Letenky je najlepšie kupovať priamo na webovej stránke Azul.

Rezervačná trieda I. Míle je možné zbierať iba do vernostných programov Azul, TAP Air Portugal, United Airlines a Copa Airlines.

Sao Paulo s Latam Airlines

Z Lisabonu do Sao Paula je tiež možné letieť za výhodnú cenu s Latam Airlines. Spiatočné letenky v biznis triede na letisko Guarulhos v Sao Paule stoja 880 eur. Problémom je, že letenky za túto cenu su dostupné iba pri odlete z Lisabonu do konca februára 2021.

Najkrajsie miesta, ktoré by ste mali navštíviť počas cesty v Brazílii.


0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment