Home Akciové letenky Lufthansa/ Swiss biznis trieda diaľkové lety od 780€

Lufthansa/ Swiss biznis trieda diaľkové lety od 780€

by Karol
0 comment

Companion ponuka Lufthansa/ Swiss/ Austrian Airlines v biznis triede do Ázie, Afriky, Južnej Ameriky a na Blízky východ od 780 eur. Už pri vyhľadávaní letenky je potrebné zadať minimálne dve osoby. V opačnom prípade bude cena letenky podstatne vyššia. Odlet je možný z Francúzska, Škandinávie a Pobaltských krajín. Táto akcia by mali byť aktívna do 5. až 13. januára (podľa krajiny odletu). Cestovať je možné do 12/ 15. decembra 2021.

Lufthansa/ Swiss/ Austrian v biznis triede

Pri odlete z každej krajiny vyberiem len tie podľa mňa najzaujímavejšie ceny leteniek. Na webovej stránke Lufthansy môžete nájsť kompletnú ponuku. Rezervačná trieda P. Je možné meniť dátum odletu (môže nastať precenenie letenky), ale refundácia leteniek nie je možná. Všetky ceny leteniek sú uvádzané na osobu.

Odlet z Francúzska: Káhira 500 eur, Dubaj 900 eur, Delhi a Mumbai 950 eur, Bangkok 1100 eur, Johannesburg 1200 eur. Celá ponuka tu.

Odlet z Rigy: Delhi 840 eur, Dubaj 870 eur, Bangkok 960 eur, Hong Kong 1100 eur, Singapur 1140 eur. Celá ponuka tu. Ceny z Tallinnu a Vilniusu sú podobné ako pri odlete z Rigy.

Odlet z Helsínk: Dubaj 780 eur, Delhi 900 eur, Bangkok 980 eur, Peking 999 eur, Singapur a Šanghaj 1080 eur. Z Helsínk by malo byť možné letieť v prvej triede do Bangkoku za neuveriteľných 1350 eur. Osobne som ale nenašiel dostupný žiadny let s prvou triedou. Celá ponuka s odletom z Helsínk.

Letenky z Dánska a Švédska sú o niečo drahšie ako pri odlete z Fínska. Jedine Singapur je lacnejší zo Štokholmu za 1040 eur.

Aktualizácia: odlet z Amsterdamu: Bangkok, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Soul a Singapur 1100 eur, Johannesburg 1150 eur.

Google Flights nezobrazuje správne ceny leteniek. Je lepšie vyhľadávať letenky priamo na webových stránkach Lufthansy a Swiss. Opäť pripomínam, že za rezervačnú triedu P s Lufthansou dostanete míle iba do niektorých vernostných programov Star Alliance (na rozdiel od Swiss a Austrian).

——————————————-

Ak chcete byť byť pravidelne informovaní o akciových letenkách v biznis triede a o najnovších správach zo sveta leteckých spoločností, pridajte si stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment