Home Akciové letenky Boston zo Štokholmu v biznis triede za 690 eur

Boston zo Štokholmu v biznis triede za 690 eur

by Karol
1 comment

Spiatočné letenky v biznis triede zo Štokholmu do Bostonu s Tap Air Portugal za 690 eur. TAP Air Portugal poskytuje zadarmo stopover na Azorských ostrovoch, alebo v Lisabone. Hlavne kombinácia USA a Azorských ostrovov by mohla byť zaujímavá.

Biznis trieda do Bostonu s TAP Air Portugal

Posledný možný odlet zo Štokholmu do USA je v polovici augusta 2021. Letenky za túto cenu sú zdá sa dostupné iba s dvoma prestupmi. Prvý je v Lisabone a druhý v Ponta Delgada na Azorských ostrovoch. Transkontinentálnej lety sú na Airbus A321 s lie-flat sedadlami. Niektoré lety medzi Lisabonom a Ponta Delgada sú tiež s Airbus A321 s lie-flat sedadlami (Google Flights zobrazí, či sa jedná o lie-flat sedadlá). Let medzi Štokholmom a Lisabonom je v klasickej európskej biznis triede.

Dva prestupy a let zo Štokholmu do Lisabonu v európskej biznis triede nie sú ideálne. Cena je ale vynikajúca a letenky môžu byť špeciálne zaujímavé pre ľudí čo potrebujú míle do vernostných programov Star Alliance. Vo väčšine programov dostanete až 200% preletenej vzdialenosti v prípade letov v biznis triede s TAP Air Portugal. Viac informácií v tomto blogu. Spojenie cesty do USA s návštevou Azorských ostrovov je tiež netradičná kombinácia.

Letenky je najlepšie hľadať na Google Flights a potom kupovať priamo na webovej stránke TAP Air. Ak by ste chceli využiť túto ponuku, odporúčal by som kúpiť letenku čo najskôr. Existuje šanca, že letecká spoločnosť letenky neuzná, kedže sa pravdepodobne jedná o error fare. Za zrušenie letenky je poplatok 200 eur za jeden smer!

1 comment

Súvisiace články

1 comment

New York a Toronto biznis od 700€ zo Škandinávie - Dvere sveta dokorán 18. januára 2021 - 21:17

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment