Home Akciové letenky Biznis trieda: USA od 980 eur s Oneworld a TAP Air

Biznis trieda: USA od 980 eur s Oneworld a TAP Air

by Karol
0 comment

S TAP Air Portugal je nožné letieť v biznis triede z Paríža do New Yorku za 980 eur a s British Airways a American Airlines zo Sofie do väčšiny veľkomiest v USA za 1080 eur. Všetky ceny v tomto blogu sú uvádzané za spiatočné letenky.

New York za 980 eur

Z parížskeho letiska Orly (ORY) je možné cestovať s TAP Air Portugal v biznis triede do New Yorku za 980 eur. Pri väčšine letov je ale 24 hodinový prestup v Lisabone pri ceste z Patíža do New Yorku. Centrum Lisabonu nie je ďaleko od centra mesta ak by ste mali záujem o kratšiu návštevu. TAP Air ponúka zadarmo aj dlhší stopover v Portugalsku. Cestovať je možné od marca 2021, ale najlepšia dostupnosť leteniek je na jeseň.

Retervačná trieda J. TAP Air je súčasťou zoskupenia leteckých spoločností Star Alliance. Moja recenzia biznis triedy TAP Air Portugal na Airbus A330neo.

USA v biznis triede s Oneworld

Zaujímavé ceny leteniek v biznis triede do USA majú v ponuke British Airways a American Airlines pri odlete zo Sofie. Do väčšiny veľkých miest v kontinentálnych USA sa dostanete za menej ako 1100 eur. Jednými z výnimiek sú New York a Washington, kam sú letenky podstatne drahšie.

Uvádzam len zopár podľa mňa najzaujímavejších cien: Miami, Chicago, Boston a Houston 1080 eur, San Francisco a Los Angeles 1090, Las Vegas 1150 eur.

Cestovať je možné od augusta 2021. Rezervačná trieda I. Letenky je najlepšie kupovať priamo na webovej stránke British Airways. Najlepšie sedadlá sú na letoch s British Airways na lietadlách Airbus A350 a Boeing 787-1. V týchto lietadlách máte zaručené vždy nové sedadlá s dverami, takzvané Club Suite.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment