Home Akciové letenky Biznis trieda: Sao Paulo za 680 eur

Biznis trieda: Sao Paulo za 680 eur

by Karol
0 comment

Biznis trieda do Brazílie, letisko Sao Paulo (Guarulhos, GRU) z viacerých európskych miest s TAP Air Portugal od 680 eur. Najlacnejšie ceny nájdete pri odlete z Barcelony, Frankfurtu nad Mohanom a Londýna. Všetky uvedené ceny sú za spiatočné letenky.

Biznis trieda: Sao Paulo s TAP Air Portugal

Z Barcelony a Londýna (letisko Gatwick, LGW) môžete cestovať do Sao Paula v biznis triede za 680 eur. Z Frankfurtu stoja letenky do Sao Paula 730 eur. Je možné, že za podobné ceny nájdete letenky aj z iných európskych miest. Z Viedne a Budapešti sú ale ceny skoro trikrát vyššie.

Pozor ale! Niektoré európske lety do/ z Lisabonu sú v ekonomickej triede. Vo väčšine prípadov je ale za rovnakú cenu na týchto európskych letoch dostupná aj biznis trieda. Let z Lisabonu do Brazílie je už vždy v biznis triede na Airbus A330neo. Moja recenzia letu v biznis triede s TAP Air Portugal z Lisabonu do Sao Paula.

Zásadným problémom týchto leteniek je, že posledný možný odlet z Európy do Brazílie je 31. mája 2021. Retervačná trieda J. TAP Air Portugal je súčasťou skupiny leteckých spoločností Star Alliance. Vo väčšine vernostných programov Star Alliance dostanete za túto rezervačnú triedu 200% míľ. Letenky je najlepšie vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke leteckej spoločnosti. V Lisabone je možný zadarmo stopover.

———————————

Ak chcete byť byť pravidelne informovaní o akciových letenkách v biznis triede a o najnovších správach zo sveta leteckých spoločností, pridajte si stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články