Home Akciové letenky Biznis: Brazília so Swiss 940€ až do roku 2022

Biznis: Brazília so Swiss 940€ až do roku 2022

by Karol
1 comment

Biznis trieda zo Španielska do Sao Paulo so Swiss Air Lines a Lufthansou za 940 eur. Na rozdiel od mnohých doterajších akciových leteniek do Brazílie, keď boli letenky dostupné iba do júna 2021, so Swiss/ Lufthansou je možné cestovať až do polovice januára 2022.

Biznis trieda so Swiss/ Lufthansa do Sao Paula za 940 eur

Odlet je možný zo všetkých španielskych miest, do ktorých lietajú Swiss Air Lines a Lufthansa. Letenky so Swiss sú dostupné za 940 až 960 eur. Za lety s Lufthansou zaplatíte zhruba o 20 eur viac.

Rezervačná trieda P. Osobne by som odporúčal cestovať so Swiss, ktorí majú kvalitnejšie sedadlá v biznis triede ako Lufthansa. Za lety s Lufthansou v rezervačnej triede P v mnohých vernostných programoch Star Alliance nedostanete žiadne míle. V prípade Swiss by ste mali dostať 100% míľ do väčšiny vernostných programov. Koľko míľ môžete získať si najednoduchšie overíte na Where to credit. Podľa môjho názoru je jedným z najlepších vernostných programov Star Alliance Miles+Bonus od Aegean Airlines. Viac informácií o Miles+Bonus môžete nájsť v tomto mojom staršom blogu.

Ak by ste chceli cestovať s leteckou spoločnosťou zo skupiny SkyTeam, Aeromexico má v ponuke spiatočné letenky z Madridu do Sao Paula za 920 eur.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

2021/22 Lufthansa biznis z Amsterdamu do celého sveta od 999€ - Dvere sveta dokorán 2. apríla 2021 - 10:44

[…] Ak by ste chceli cestovať do Brazílie, Swiss má nižšie ceny pri odlete zo Španielska. Spiatočné letrnky v biznis triede do Sao Paula sú dostupné za 940 eur. […]

Reply

Leave a Comment