Home Akciové letenky Biznis trieda 2022: Juhovýchodná Ázia z Atén 820€

Biznis trieda 2022: Juhovýchodná Ázia z Atén 820€

by Karol
0 comment

Biznis trieda do juhovýchodnej Ázie s odletom z Atén od 820 eur s leteckou spoločnosťou Saudia. Odlet do Ázie je možný od 1. januára 2022. Jedná sa o pravidelne sa opakujúcu ponuku. Podobné ceny leteniek pri odletoch z Grécka už Saudia ponúkala v minulosti viackrát.

Saudia biznis trieda do juhovýchodnej Ázie

Ceny spiatočných leteniek s odletom z Atén: Manila 820 eur, Kuala Lumpur 860 eur a Jakarta 880 eur.

Rezervačná trieda I. Saudia je súčasťou aliancie leteckých spoločností SkyTeam.

Let z Atén do Saudskej Arábie je s Airbus A320 s lie-flat sedadlami. Lety do Kuala Lumpuru sú na Boeing 787 s výbornými lie-flat sedadlami, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky. Väčšina letov do Manily a Jakarty sú s Boeing 777 s už menej ideálnymi angled-flat sedadlami. Je dôležité si uvedomiť, že Saudia nepodáva alkohol v lietadlách a ani vo svojich biznis salónikoch. Strava na palube lietadla by mala byť kvalitná.

Bezvízový prestup na letisku v Saudskej Arábii nemôže presiahnuť 12 hodín. Pri prestupe dlhšom ako 12 hodín je potrebné vybaviť víza. Saudská Arábia už poskytuje e-visa, ktoré je možné vybaviť online (je možný stopover v Saudskej Arábii). Zdá sa, že všetky lety do Jakarty majú minimálny prestupový čas 14 hodín.

Letenky je najlepšie vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke Saudia. Google Flights tiež zobrazuje informáciu, ktoré lety sú s lie-flat a angled-flat sedadlami.

—————————————

Ak chcete byť byť pravidelne informovaní o akciových letenkách v biznis triede a o najnovších správach zo sveta leteckých spoločností, pridajte si stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články