Home Akciové letenky Iberia Giftcards so zľavou 25%

Iberia Giftcards so zľavou 25%

by Karol
1 comment

Aktualizácia 1.5.2021: Iberia má opäť v predaji Giftcards so zľavou 25%. Rovnaká akcia prebiehala už v marci 2021 a základné podmienky použitia Giftcards ostávajú rovnaké (pôvodný článok nižšie). Giftcards je možné zakúpiť do 2. mája 2021. Platnosť poukážok je jeden rok. Posledný možný dátum kedy je možné cestovať je 30.4.2022. Je trocha riskantné kupovať teraz Giftcards ak nemáte ešte vyhliadnuté konkrétne lety. Ak by ste sa ale chystali v najbližšej dobe cestovať s Iberiou, kúpou poukážok ušetrite 25% ceny letenky. Iberia Giftcards môžete kúpiť tu.

Španielská letecká spoločnosť Iberia má v predaji giftcards (darčekové poukážky) so zľavou 25%. Akcia je publikovaná ku dňu otcov, ale poukážky môžete kúpiť pre kohokoľvek (aj pre seba).

Iberia Giftcards

Giftcards je potrebné zakúpiť do 19. marca 2021 a je možné ich použiť na kúpu leteniek v nasledujúcich 12 mesiacoch.

Na webovej stránke Iberie sú v ponuke vouchre v hodnote 50 € (cena 37 eur), 100 eur (cena 75 eur), 300 eur (cena 225 eur) a 500 eur (cena 375 eur). Hodnota Giftcards ale nie je limitovaná a môžete si sami zvoliť jej výšku.

Giftcards je možné použiť aj viackrát pokiaľ ich hodnota nebude vyčerpaná.

Poukážky môžu byť hlavne zaujímavé pre tých, ktorí plánujú cestu do Španielska v najbližšom období. Iberia momentálne prevádzkuje priame lety medzi Viedňou a Madridom, odkiaľ je možné letieť do dalších destinacií či už v Španielsku, Portugalsku, alebo v Južnej a Severnej Amerike.

Giftcards môžete kúpiť priamo na webovej stránke Iberie.

Využitím Giftcards môžete napríklad cestovať v biznis triede z Viedne do Južnej Ameriky za 1275 eur. Za letenku v biznis triede z Madridu do San Francisca zaplatíte 950 eur.

———————————

Ak chcete byť byť pravidelne informovaní o akciových letenkách v biznis triede a o najnovších správach zo sveta leteckých spoločností, pridajte si stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky na Facebooku

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Južná Amerika v biznis triede z Viedne za 1275€ - Dvere sveta dokorán 17. marca 2021 - 21:39

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment