Home Akciové letenky Južná Amerika v biznis triede z Viedne za 1275€

Južná Amerika v biznis triede z Viedne za 1275€

by Karol
2 komentáre

Južná Amerika v biznis triede z Viedne so španielskou leteckou spoločnosťou Iberia už za 1275 eur. Do USA je možné letieť v biznis triede s Iberiou z Madridu za 945 eur. Na dosiahnutie týchto cien je potrebné použiť jeden menší trik.

Južná a Severná Amerika v biznis triede s Iberiou

Z Viedne sa dostanete v biznis triede do Bogoty v Kolumbii za 1275 eur a do Quita v Ekvádore za 1340 eur. Cestovať je možné aj v roku 2022. Ceny leteniek do dalších destinácií v Južnej a Strednej Amerike sú o niečo vyššie. Ja som vybral iba dve najlacnejšie ponuky.

Ceny leteniek sú v skutočnosti o niekoľko stoviek eur vyššie, ale využitím Iberia Giftcards viete cenu výrazne znížiť. O Iberia Giftcards som už písal tento týždeň. Pri kúpe týchto poukážok do 19. marca 2021 zaplatíte iba 75% ich hodnoty. Letenka v biznis triede z Viedne do Bogoty stojí momentálne 1700 eur. Ak si ale zakúpite Giftcard v hodnote 1700 eur, v skutočnosti po započítaní zľavy 25% zaplatíte za letenku iba 1275 eur.

Ak by ste boli odvážni, poukážky môžete využiť na kúpu letenky aj v neskoršom období, kedže ich platnosť je jeden rok po zakúpení. Hlavne ak ste ochotní odlietať aj z iných európskych miest, určite budete mať možnosť zakúpiť letenky za veľmi zaujímavé ceny. Dá sa predpokladať, že v nasledujúcich mesiacoch bude mať Iberia niekoľko zaujímavých akcií do Južnej a Severnej Ameriky.

Napríklad momentálne môžete zakúpiť letenku v biznis triede z Madridu do San Francisca za 1260 eur. Využitím giftcard znížite cenu na 945 eur. Pravdaže využiť poukážky je možné aj v ekonomickej a premium ekonomickej triede a aj na európskych letoch. Hodnotu giftcard si môžete zvoliť sami a poukážky je možné využiť viackrát (nie je potrebné využiť celú hodnotu naraz). Giftcards si môžete zakúpiť priamo na webovej stránke Iberie.

2 komentáre

Súvisiace články

2 komentáre

Iberia Giftcards so zľavou 25% - Dvere sveta dokorán 17. marca 2021 - 22:06

[…] Akciové letenky […]

Reply
Iberia: zľava 25% na všetky letenky - Dvere sveta dokorán 1. mája 2021 - 13:10

[…] letenku v ekonomickej triede z Viedne do Madridu za 75 eur. V biznis triede môžete letieť z Viedne do Južnej Ameriky za 1275 eur. Pri odletoch z iných európskych miest do Južnej, Strenej a Severnej Ameriky môžete kúpiť […]

Reply

Leave a Comment