Home Letecké spoločnosti 6000+ časopisov zadarmo v aplikácii Qatar Airways

6000+ časopisov zadarmo v aplikácii Qatar Airways

by Karol
0 comment

Pasažieri Qatar Airways si od marca 2021 môžu zadarmo stiahnuť v aplikácii Oryx One vyše 6000 titulov najnovších novín a časopisov z celého sveta. Okrem aplikácie budú tieto publikácie dostupné aj priamo na palube lietadla v osobnom video systéme.

Digitálna knižnica v aplikácii Qatar Airways.

Aplikácia Oryx One slúžila doteraz primárne na prehľad audio a video ponuky dostupnej pri letoch s Qatar Airways. Osobne si vždy prezriem najnovšiu ponuku pred každým letom. Po vstupe na palubu už potom presne viem, ktorý film, alebo seriál chcem pozerať.

Oryx One bol v týchto dňoch rozšírený aj o možnosť stiahnutia novín a časopisov v digitálnej forme. Po zadaní mena a rezervačného kódu (booking reference number – PNR) bude prístup k publikáciami neobmedzený. Všetky noviny a časopisy budú dostupné k stiahnutiu tri dni pred plánovaným odletom a až 7 dní po prílete. Stiahnutý obsah bude dostupný k čítaniu až pokiaľ nebude aplikácia vymazaná.

Publikácie sú dostupné vo viacerých jazykoch a výber je veľmi široký. Napríklad z oblasti cestovania je dostupných vyše 500 titulov a zo športu vyše 250. V ponuke sú dokonca aj slovenské publikácie. Náhodne som zbadal Pravdu v ponuke vyše 3000 vydaní denníkov. Asi jedinou nevýhodou celého systému je, že nie je možné filtrovať ponuku podľa jazyku. Rozdelenie je iba podľa kategórií.

Záverečná myšlienka

Keď budete nabudúce cestovať s Qatar Airways, určite by ste si mali pozrieť digitálnu knižnicu Oryx One. Výber novín a časopisov je veľmi široký a budete si môcť stiahnuť zaujímavý obsah na čítanie aj na niekoľkotýždňovú dovolenku.

Započúvali ste sa niekedy do hudby čo hrajú letecké spoločnosti pri vstupe pasažierov na palubu lietadla? V tomto blogu sa môžete dočítať, ktoré dve letecké spoločnosti majú podľa mňa najkrajšiu boarding music na svete.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment