Home Akciové letenky Singapore Airlines biznis: Phuket z Nemecka 1360€

Singapore Airlines biznis: Phuket z Nemecka 1360€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede so Singapore Airlines z Nemecka na Phuket za 1360 eur. Jedná sa o companion ponuku, keď musia spolu cestovať minimálne dve osoby. Thajsko pôvodne plánovalo otvoriť Phuket pre zaočkovaných turistov bez karantény od 1. júla 2021. Tento termín ale zatiaľ nebol oficiálne potvrdený.

Phuket so Singapore Airlines v biznis triede za 1360 eur

Odlet na Phuket s presadaním v Singapure je možný z Frankfurtu a Mníchova. Posledný možný návrat z Phuketu do Nemecka je 29. novembra 2021. Letenky za túto cenu sú dostupné iba pri kúpe cez mobilnú aplikáciu Singapore Airlines.

Rezervačná trieda D. Singapore Airlines je súčasťou skupiny leteckých spoločností Star Alliance. Koľko míľ dostanete do vášho vernostného programu si môžete overiť na Where to credit.

Let z Mníchova do Singapuru je na Airbus A350. Lety z Frankfurtu do Singapuru sú na Airbus A380, alebo na Boeing 777. Na spoje zo Singapuru na Phuket sú nasadzované Boeing 737, so skutočnými biznis sedadlami (na rozdiel od hrozných sedadiel využívaných v biznis triede európskymi leteckými spoločnosťami).

————————————————-

Ak chcete byť byť pravidelne informovaní o akciových letenkách v biznis triede a o najnovších správach zo sveta leteckých spoločností, pridajte si stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky na Facebooku.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment