Home Akciové letenky Iberia: zľava 25% na všetky letenky

Iberia: zľava 25% na všetky letenky

by Karol
0 comment

Iberia má opäť v predaji Giftcards so zľavou 25%. Rovnaká akcia prebiehala už v marci 2021 a základné podmienky použitia Giftcards ostávajú rovnaké. Zľava 25% sa dá využiť na všetky lety španielskej leteckej spoločnosti Iberia.

Je trocha riskantné kupovať teraz Giftcards ak nemáte ešte vyhliadnuté konkrétne lety. Ak by ste sa ale chystali v najbližšej dobe cestovať s Iberiou, kúpou poukážok ušetrite 25% ceny letenky. Iberia Giftcards môžete kúpiť tu.

Iberia: zľava 25% na letenky

Giftcards je možné zakúpiť do 2. mája 2021. Platnosť poukážok je jeden rok. Posledný dátum kedy je možné cestovať je 30.4.2022.

Na webovej stránke Iberie sú v ponuke vouchre v hodnote 50 € (cena 37 eur), 100 eur (cena 75 eur), 300 eur (cena 225 eur) a 500 eur (cena 375 eur). Hodnota Giftcards ale nie je limitovaná a môžete si sami zvoliť jej výšku. 

Giftcards je možné použiť aj viackrát pokiaľ ich hodnota nebude vyčerpaná. Cestovať je možné na letoch Iberie, Iberia Express a Iberia Regional Air Nostrum.

Využitím poukážok môžete napríklad kúpiť spiatočnú letenku v ekonomickej triede z Viedne do Madridu za 75 eur. V biznis triede môžete letieť z Viedne do Južnej Ameriky za 1275 eur. Pri odletoch z iných európskych miest do Južnej, Strenej a Severnej Ameriky môžete kúpiť ešte lacnejšie letenky.


0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment