Home Akciové letenky Azory a Madeira v biznis triede z Viedne za 390€

Azory a Madeira v biznis triede z Viedne za 390€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s TAP Air Portugal z Viedne na Madeiru a Azorské ostrovy za 390 eur. Ceny leteniek v biznis triede z Viedne do Lisabonu sú dostupné za 290 eur. Za podobné ceny je možné cestovať na Azory a Madeiru s TAP Air Portugal aj z dalších európskych krajín ako napríklad Nemecko, alebo Česká Republika.

Azory a Madeira v biznis triede

Ceny leteniek v ekonomickej triede na Madeiru a Azorské ostrovy išli v poslednej dobe výrazne hore. S TAP Air Portugal môžete teraz letieť v biznis triede na tieto ostrovy len za mierne vyššiu ako s inými leteckými spoločnosťami v ekonomickej triede (v niektorých prípadoch dokonca lacnejšie). V prípade Madeiry je prílet na letisko Funchal (FNC) a na Azorských ostrovoch do Ponta Delgada (PDL). Dostupnosť leteniek je dobrá v priebehu celého leta 2021.

TAP Air Portugal lieta z Viedne do Lisabonu na Airbus A321neo, ktoré majú v biznis triede rovnaké sedadlá ako v ekonomickej triede. Stredné sedadlá ale ostávajú v biznis triede vždy voľné. Na niektorých letoch do Ponta Delgada sú nasadzované Airbus A321 s lie-flat sedadlami.

Rezervačná trieda J. Vo väčšine vernostných programov Star Alliance dostanete za túto rezervačnú triedu 200% míľ.

Ako vždy odporúčam vyhľadávať letenky na Google Flights a potom ich kupovať priamo na webovej stránke TAP Air Portugal.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment