Home Akciové letenky Karibik v biznis triede z Budapešti, Paríža od 1280€

Karibik v biznis triede z Budapešti, Paríža od 1280€

by Karol
0 comment

Karibik v biznis triede s odletom z Budapešti a Paríža od 1280 eur. Najlacnejšie letenky nájdete na priamych letoch z Paríža.

Karibik v biznis triede z Paríža

Air France, Corsair a Air Caraibes ponúkajú takmer identické ceny leteniek na priamych letoch z Paríža do Dominikánskej republiky, na Martinique, Saint Martin a Guadalupe. V niektorých prípadoch je možné za rovnakú cenu cestovať aj s KLM s presadaním v Amsterdame.

Letenky v biznis triede z Paríža na všetky spomenuté ostrovy sú dostupné za 1280 až 1295 eur. Jedná sa o letiská Punta Cana (PUJ), Pointe-a-Pitre (PTP), Fort-de-France (FDF) a Saint Martin (SXM).

Letenky je opäť najlepšie vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke konkrétnej leteckej spoločnosti. Pri výbere leteckej spoločnosti by ste si mali dávať pozor na typ sedadla. Niektoré lety sú na lietadlách so staršími, menej kvalitnými angled flat sedadlami. Google Flights pri vyhľadávaní zobrazí tiež informáciu či sa jedná o lie-flat, alebo angled flat sedadlá.

Cestovať je možné od 15. júna do 10. septembra 2021. Akciové ceny letrniek by mali byť dostupné až do 31. mája 2021. V prípade Air France a KLM sa jedná o rezervačnú triedu O. Za túto rezervačnú triedu nedostanete žiadne míle do väčšiny vernostných programov SkyTeam. Viac o rezervačnej triede O som už písal v tomto staršom blogu.

Odlet z Budapešti do Karibiku

Z Budapešťi je možné cestovať v biznis triede s Air France na Guadeloupe a Martinique za 1490 eur. Pri odlete z Maďarska je možné cestovať až do mája 2022. Aj v tomto prípade sa jedná o rezervačnú triedu O.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment