Home Akciové letenky Južná Amerika v biznis triede od 690 eur

Južná Amerika v biznis triede od 690 eur

by Karol
0 comment

Južná Amerika v biznis triede s leteckými spoločnosťami Latam a Iberia od 690 eur. Promo kód so zľavou 20% na väčšinu leteniek Latam.

Južná Amerika s Latam a Iberiou

Najväčšia juhoamerická letecká spoločnosť Latam poskytuje momentálne 20% zľavu na väčšinu leteniek v ekonomickej a biznis triede. Na získanie zľavy je potrebné pri vyhľadávaní letov priamo na webovej stránke Latam vložiť promo kód: LATAMVIAJA. Skopírovaný promo kód môže nefungovať a preto je lepšie ho vypísať ručne.

Najlacnejšie letenky v biznis triede s Latam nájdete na trase z Lisabonu do Sao Paula (GRU). Spiatočné letenky na tejto trase stoja 690 eur. Na týchto letoch sa ale nedá uplatniť zľavový kupón.

Okrem Lisabonu lietajú Latam v Európe aj do Madridu, Barcelony, Paríža, Milána, Frankfurtu a Londýna. Mne sa podarilo nájsť najlacnejšie letenky v biznis triede pri odlete z Madridu. Napríklad do Santiaga de Chile je možné z Madridu cestovať za 880 eur a do Limy za 790 eur. Latam predávajú letenky z Madridu do Limy aj na palube Iberie. Letenky zakúpené na webovej stránke Latam s Iberiou z Madridu do Limy stoja 980 eur (v tomto prípade zľavový kupón tiež nefunguje). Zľavu môžete získať do väčšiny destinácií Latam v Južnej Amerike.

Latam neuvádzajú platnosť tohto promo kupónu.
Pri vyhľadávaní leteniek by som odporučil najprv použiť Google Flights. Po výbere ideálnych dátumov/ spojov potom použite zľavový kód priamo na webovej stránke Latam.

—————————————-

Ak chcete byť pravidelne informovaní o akciových letenkách v biznis triede a o najnovších správach zo sveta leteckých spoločností, pridajte si stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky na Facebooku

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment