Home Letecké spoločnosti Vstupenky zadarmo na Expo 2020 od Emirates a letuška na Burj Khalifa

Vstupenky zadarmo na Expo 2020 od Emirates a letuška na Burj Khalifa

by Karol
0 comment

Letecká spoločnosť Emirates spúšťa za posledný týždeň už druhú promo akciu súvisiacu s Expo 2020. Dubajské aerolinky Emirates ponúkajú všetkým svojim pasažierom zadarmo jednodňové vstupenky na túto svetovú výstavu. Prvou akciou je jedna míľa do vernostného programu Skywards za každú minútu strávenú v Dubaji.

Emirates tiež v týchto dňoch zverejnili zaujímavé reklamné video s letuškou na vrchole Burj Khalifa.

Emirates: Vstupenky zadarmo na Expo 2020

Aj v tomto prípade musíte do Dubaja cestovať na palube Emirates. V prípade letov s Flydubai musí letenka začínať číslom 176.

Každý pasažier dostane zadarmo jednu jednodňovú vstupenku na Expo 2020. Akcia je platná pre všetkých ľudí cestujúcich do Dubaja od 1. októbra 2020 až do 31. marca 2021.

Tranzitní pasažieri môžu tiež využiť túto ponuku ak prestupový čas presahuje 6 hodín. Promo akciu môžete využiť aj v prípade jednosmerných leteniek.

Hodnota týchto vstupeniek je 27,43 USD.

Vstupenku môžete jednoducho získať vyplnením mena a rezervačného kódu letenky na webovej stránke Emirates.

Výstavy Expo sú veľmi zaujímavými svetovými akciami. Ak by ste aj neplánovali cestu do Dubaja počas Expo 2020, v prípade letov s Emirates by som vám odporúčal naplánovať si dlhšie medzipristátie v Dubaji, počas ktorého by ste mohli výstavu navštíviť.

Letuška Emirates na vrchole Burj Khalifa

Ďalším veľmi zaujímavým počinom Emirates bola tento týždeň reklama nakrúcaná na vrchole Burj Khalifa v Dubaji. Burj Khalifa je s výškou 828 najvyšším mrakodrapom na svete. V reklamnom spote stojí letuška na 1,2 metra širokej plošine 828 metrov nad Dubajom. Z posledného 160 poschodia sa tím musel šplhať ešte hodinu a 15 minút na úplný vrchol 242 metrov vysokého “stožiara” (vrcholu veže). Video bolo následne natáčané pomocou dronu. V uniforme na vrchole Burj Khalifa ale nestála skutočná letuška Emirates. Jednalo sa profesionálnu parašutistku z USA.

V prvom videu môžete vidieť výslednú reklamu a v druhom videu krátky záznam zo skoro 5 hodinového natáčania.


0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment