Home Akciové letenky Air France/ KLM biznis trieda do Dubaja 770 eur z Fínska a Pobaltia

Air France/ KLM biznis trieda do Dubaja 770 eur z Fínska a Pobaltia

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s Air France a KLM z Helsínk, Tallinu, Rigy a Vilniusu do Dubaja za 770 eur. Ceny najlacnejších leteniek sa pohybujú v rozmedzí od 770 do 790 eur v závislosti od miesta odletu. Cestovať je možné od septembra 2021 až do júla 2022.

Air France a KLM do Dubaja v biznis triede za 770 eur

Air France/ KLM touto ponukou očividne zareagovali na 720 eurové letenky Finnair v biznis triede z Helsínk do Dubaja. Letenky Air France a KLM sú o niečo drahšie, ale môžu byť zaujímavé pre tých čo potrebujú míle do niektorého z vernostných programov SkyTeam. Aj keď za rezervačnú triedu O v tomto prípade nedostanete míle do všetkých vernostných programov. O rezervačnej triede O Air France/ KLM som už písal v tomto staršom blogu.

Všetky lety z Helsínk s presadaním v Amsterdame, alebo v Paríži sú na palubách Air France a KLM. Air France a ani KLM ale nelietajú do pobaltských republík. Európske lety z Pobaltia do Amsterdamu a Paríža sú preto na palube Air Baltic.

Dostupnosť leteniek nie je veľmi dobrá. V každom mesiaci až do júla 2022 by ste ale mali nájsť aspoň niekoľko dostupných dátumov. Google Flights poskytuje najrýchlejšie vyhľadávanie leteniek. Kupovať letenky by ste ale mali priamo na webových stránkach Air France a KLM.

Všetky letenky Air France a KLM s odletom do 31. marca 2022 sú plne refundovateľné. Nerefundovateľné letenky môžete vymeniť za voucher platný jeden rok. Tento voucher môžete následne refundovať kedykoľvek počas obdobia jeho platnosti.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment