Home Akciové letenky Londýn v biznis triede z Viedne a Prahy od 197€

Londýn v biznis triede z Viedne a Prahy od 197€

by Karol
0 comment

Londýn v biznis triede zo stredoeurópskych krajín s British Airways už od 197 eur (z Luxemburgu už za 169 eur). Cestovať môžete od začiatku novembra 2021 až do konca marca 2022. Letenky s odletom v roku 2021 môžu byť o pár eur drahšie. Letenky za túto cenu by mali byť v predaji do 30. septembra 2021.

Londýn v biznis triede s British Airways

Ceny spiatočných leteniek do Londýna: z Prahy 197 eur, z Viedne 224 eur, z Varšavy 204 eur, z Hamburgu 208 eur, z Frankfurtu 229 eur a z Luxemburgu 169 eur.

Rezervačná trieda I. British Airways sú členom aliancie Oneworld. Koľko míľ môžete dostať do vášho vernostného programu si môžete overiť na Where to credit.

British Airways označuje svoju biznis triedu na európskych letoch ako Club Europe. Sedadlá sú rovnaké ako v ekonomickej triede, ale stredné sedadlo je vždy v biznis triede blokované. O smutnom stave biznis triedy na európskych letoch som už písal v tomto staršom blogu. Všetky ostatné benefity biznis triedy ako napríklad extra batožina, vstup do biznis salónikov, alebo lepšia strava a nápoje na palube lietadla ostávajú zachované.

Ako vždy odporúčam vyhrávať letenky na Google Flights a následne ich kupovať priamo na webovej stránke British Airways.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment