Home Vernostné programy Miles & More biznis trieda: diaľkové lety od 40 000 míľ

Miles & More biznis trieda: diaľkové lety od 40 000 míľ

by Karol
0 comment

Miles & More majú po dlhšej prestávke opäť v ponuke aj diaľkové lety medzi pravidelnými mileage bargains. Biznis trieda na diaľkových letoch s Miles & More je teraz dostupná už za 40 000 míľ za spiatočnú letenku.

Mileage bargains

Za letenky vystavené v promo kampani mileage bargains budete potrebovať zhruba polovicu míľ oproti klasickému výberu letenky za míle. V októbrovej ponuke nájdete lety s Lufthansou, Austrian a Swiss.

Vo väčšine prípadov budete môcť cestovať od 15. januára do 28. februára 2022. Letenky je potrebné vystaviť do konca októbra 2021.

Za normálnych okolností sú mileage bargains letenky nerefundovateľné a tiež nie je možná zmena dátumu odletu. Z dôvodu pandémie koronavírusu ale spravili Miles & More tieto letenky viac flexibilné. Všetky letenky vystavené za míle v mileage bargains môžete meniť za poplatok 25 eur. Nový dátum odletu je možný až do jedného roku od zakúpenia letenky. Okrem poplatku 25 eur už nebudete musieť minúť viac míľ aj keď bude odlet mimo pôvodného časového obdobia na cestovanie. Letenky v tomto prípade ostávajú nerefundovateľné. Všetky podmienky o zmenách leteniek nájdete na webovej stránke Miles & More.

Miles & More biznis trieda

Mileage bargains nájdete vo všetkých cestovných triedach okrem prvej triedy. Ja v dnešnom blogu uvediem iba niekoľko podľa mňa najzaujímavejších ponúk v biznis triede na diaľkových letoch z Viedne. Ponuka v biznis triede na európskych letoch podľa môjho názoru nie je moc zaujímavá. Vo všetkých prípadoch sa jedná o spiatočné letenky.

40 000 míľ: Dubaj, Nairobi, Malabo, Rijád, Teherán, Bejrút, Amman, Káhira, Kuvajt, Lagos a ďalšie.

55 000 míľ: Johannesburg, Luanda, Vancouver, Toronto, Montreal, Los Angeles, San Francisco, Miami, Washington, Chicago, New York, Seattle, Atlanta a mnoho ďalších veľkomiest v USA.

70 000 míľ: Buenos Aires, Bogota, Bangkok, Seoul, Tokio, Singapur, Almaty a Nur-Suktan.

Celú ponuku nájdete tu.

Najväčšou nevýhodou týchto leteniek sú pomerne vysoké taxy, ktoré budete musieť zaplatiť. Na mnohým diaľkových letoch za tieto poplatky zaplatíte vyše 600 eur.

Ako môžete najvýhodnejšie využiť míle Miles & More a Star Alliance.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment