Home Akciové letenky Finnair biznis priamy let Štokholm – Thajsko 980 €

Finnair biznis priamy let Štokholm – Thajsko 980 €

by Karol
0 comment

S Finnair je teraz Thajsko dostupné v biznis triede zo Štokholmu už od 980 eur za spiatočnú letenku. Jedná sa o priame lety na Airbus A350 do Bangkoku a na Phuket. Finnair má na Airbus A350 veľmi kvalitné lie-flat sedadlá, z ktorých má každý pasažier priamy prístup do uličky.

Thajsko s Finnair v biznis triede

V priebehu októbra začnú Finnair prevádzkovať priame lety zo Štokholmu do USA a Thajska. Za spiatočnú letenku v biznis triede do Bangkoku teraz zaplatíte 980 eur a na Phuket môžete letieť za 1180 eur. Jednosmerná letenka do Bangkoku stojí 510 eur a na Phuket 610 eur. Za kombináciu letov Štokholm – Bangkok – Viedeň by ste zaplatili 1130 eur.

Finnair bude lietať zo Švédska do Thajska iba počas zimnej sezóny. Na tejto priamej linke tak môžete cestovať len do konca apríla 2022. Pri odletoch zo Štokholmu v decembri a marci som ale nenašiel ani jednu letenku za túto cenu. V ostatných mesiacoch je dostupnosť celkom dobrá. Prvý let do Bangkoku je naplánovaný na 22. októbra a na Phuket na 24. októbra 2021.

Rezervačná trieda I. Za túto rezervačnú triedu dostanete do väčšiny vernostných programov Oneworld 125% míľ. Vo Finnair Plus dostanete až 200% míľ. Jedná sa o business Light letenky, pri ktorých nebudete mať zadarmo check-in batožinu a ani vstup do biznis salónikov. Ak ste ale držiteľom statusu Oneworld Sapphire, alebo Emerald, lounge a aj check-in batožinu budete mať zadarmo. Za letenku so všetkými benefitmi biznis triedy by ste zaplatili do Bangkoku 1130 eur. Viac o business Light letenkách Finnair som už písal v tomto staršom blogu.

Lufthansa Group má v predaji letenky v biznis triede zo Štokholmu do Bangkoku za 1140 eur. Tieto letenky zahŕňajú lounge a aj check-in batožinu.

Ako vždy odporúčam vyhľadávať letenky na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke Finnair.


0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment