Home Akciové letenky Austrian biznis zo Švédska do Bangkoku a na Ko Samui od 959€

Austrian biznis zo Švédska do Bangkoku a na Ko Samui od 959€

by Karol
0 comment

Austrian Airlines, Swiss a Lufthansa ešte viac znížili ceny svojich leteniek v biznis triede zo Švédska do Bangkoku. Za spiatočnú letenku zo Štokholmu, alebo Gothenburgu do Bangkoku teraz zaplatíte iba 959 euro. Na Ko Samui môžete cestovať za 1059 euro a do Chiang Mai za 1002 eur.

Z Viedne môžete letieť v biznis triede do Bangkoku s Finnair za 1399 eur a s Qatar Airways za 1580 eur. Z Budapešti do Bangkoku stojí letenka Finnair 1239 eur. Za tieto letenky s Finnair a Qatar Airways, ale nedostanete vstup do biznis salónikov pokiaľ nie ste držiteľom statusu Oneworld Sapphire, alebo Emerald. V prípade Finnair bez statusu nebudete mať ani check-in batožinu.

Austrian/ Swiss/ Lufthansa do Bangkoku v biznis triede od 959 eur

Odlet zo Štokholmu a Gothenburgu: Bangkok 959 eur, Chiang Mai 1002 eur, Ko Samui 1059 eur.

Cestovať môžete od októbra 2021 až do konca augusta 2022. Dostupnosť leteniek je veľmi dobrá počas všetkých mesiacov.

Let medzi Európou a Bangkokom je v biznis triede s presadaním vo Viedni, Zürichu, alebo Frankfurte. Posledný let z Bangkoku do Chiang Mai, alebo Ko Samui je už v ekonomickej triede na palube Bangkok Airways.

Rezervačná trieda P. Vo väčšine vernostných programov Star Alliance za túto rezervačnú triedu od Austrian a Swiss dostanete 100% míľ. Jedine v prípade Lufthansy vám mnohé programy nedajú žiadne míle. 

Swiss a Austrian majú v biznis triede oveľa kvalitnejšie sedadlá ako Lufthansa.

Letenky odporúčam ako vždy hľadať na Google Flights a následne ich rezervovať priamo na webovej stránke konkrétnej leteckej spoločnosti.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment