Home Akciové letenky Mexiko v biznis triede z Budapešti za 1310 eur

Mexiko v biznis triede z Budapešti za 1310 eur

by Karol
0 comment

Mexiko v biznis triede z Budapešti s Air France a KLM už za 1310 eur. Za túto cenu môžete letieť do Mexico City. Na väčšinu väčších letísk v Mexiku môžete cestovať za menej ako 1390 eur. V prípade ostatných destinácií je vnútroštátny spoj z Mexico City na palube leteckej spoločnosti Aeromexico. Cestovať môžete až do konca marca 2022.

Mexiko v biznis triede s Air France a KLM

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede z Budapešti: Mexico City 1326 eur, Guadalajara 1366 eur, San Jose del Cabo (Baja California) 1387 eur, Mérida 1375 eur, León 1383 eur, Tuxla Gutierrez (San Cristobal de las Casas) 1372 eur. Za podobnú cenu sa môžete dostať do všetkých destinácií Aeromexico v Mexiku.

Rezervačná trieda Z. Air France, KLM a aj Aeromexico sú súčasťou aliancie leteckých spoločností SkyTeam.

Transatlantický let je buď na palube Boeing 777 od Air France, alebo Boeing 787 od KLM. Obe letecké spoločnosti majú v týchto lietadlách kvalitné lie-flat sedadlá s konfiguráciou 1-2-1 v jednom rade, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky.

Všetky letenky Air France a KLM s odletom do 31. marca 2022 sú plne refundovateľné. Letenky, ktoré sú v podmienkach uvádzané ako nerefundovateľné môžete vymeniť za voucher platný jeden rok. Tento voucher môžete následne refundovať kedykoľvek počas obdobia jeho platnosti. 

Ako vždy odporúčam letenky vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať na webovej stránke Air France, alebo KLM.

Aktuálne letenky v biznis triede do Južnej Ameriky od 940 eur.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment