Home Akciové letenky Biznis trieda: Dubaj 760€, Bangkok od 1010€

Biznis trieda: Dubaj 760€, Bangkok od 1010€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede do Dubaja z Helsínk a Pobaltia s Air France/ KLM za 760 eur. Bangkok zo Štokholmu s Lufthansa Group, Finnair a Air France/ KLM za 1010 eur a z Budapešti s Finnair za 1230 eur.

Bangkok z Budapešti za 1230 eur

Z Budapešti môžete do Bangkoku cestovať v biznis triede s Finnair za 1230 eur. Dostupné sú ale iba termíny v máji, júni a septembri 2022.

Jedná sa o business lite letenky, v ktorých nie je zahrnutá check-in batožina a ani vstup do biznis salónikov. Tieto obmedzenia sa netýkajú držiteľov statusu Oneworld Sapphire a Emerald. Viac o Finnair business light letenkách som už písal v tomto staršom blogu: Finnair Business light letenky bez batožiny a loungu

Bangkok v biznis triede zo Štokholmu za 1010 eur

Najlacnejšie letenky v biznis triede do Bangkoku môžete stále nájsť pri odlete zo Štokholmu. Air France/ KLM sa pridali k cenovej vojne Lufthansy a Finnair na letoch zo Švédska do Thajska . So všetkými troma leteckými spoločnosťami sa do Bangkoku dostanete za 1010 až 1040 eur.

Zopár dôležitých upozornení:

1. Snažte sa vyhnúť letom s Air France na Boeing 777. Air France do Bangkoku stále nasadzujú Boeing 777 so staršou generáciou sedadiel (angled flat). Niektoré lety Air France na tejto linke prevádzkuje aj s Airbus A350 s lie-flat sedadlami. KLM majú vo všetkých diaľkových lietadlách lie-flat sedadlá.

2. V prípade Finnair sa jedná o priame lety prevádzkované len do polovice apríla 2021. Business Lite letenky bez batožiny a vstupu do biznis salóniku.

3. V prípade Lufthansa Group budete môcť cestovať až do októbra 2022. V zime 2021/22 už ale nenájdete voľné termíny za túto cenu. Lety sú dostupné na palube Lufthansa, Swiss a Austrian. Rezervačná trieda P, za ktorú v prípade letov s Lufthansou nedostanete míle do viacerých vernostných programov Star Alliance.

Biznis trieda Dubaj z Helsínk a Pobaltia za 760 eur

Z Helsínk, Tallinu, Rigy a Vilniusu môžete letieť do Dubaja v biznis triede s Air France/ KLM za 760 eur. Cestovať môžete až do júla 2022 a dostupnosť leteniek je rozdielna z každého mesta.

Všetky lety z Helsínk s presadaním v Amsterdame, alebo v Paríži sú na palubách Air France a KLM. Air France a ani KLM ale nelietajú do pobaltských republík. Európske lety z Pobaltia do Amsterdamu a Paríža sú preto na palube Air Baltic. 

Google Flights poskytuje najrýchlejšie vyhľadávanie leteniek. Kupovať letenky by ste ale mali priamo na webových stránkach Air France, alebo KLM. 

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment