Home Akciové letenky Zľava 20 eur na letenky od Austrian Airlines

Zľava 20 eur na letenky od Austrian Airlines

by Karol
0 comment

Zľava 20 eur na letenky od Austrian Airlines. “Cyber Special Sales” ponuka platí pri odlete z Rakúska do európskych destinácií.

Zľava 20 eur na letenky od Austrian Airlines

Na uplatnenie zľavy musíte použiť promo kód:

ZFEC4HFVFKTL

Podľa podmienok akcie možete promo kód použiť pri kúpe letenky od 22. do 29. novembra 2021. Pri mojej dnešnej (20.11.2021) skúšobnej rezervácii mi už ale bola zľava 20 eur odpočítaná z celkovej ceny letenky.

Promo kód môžete použiť pri cestách od 22. novembra 2021 až do 21. novembra 2022. Zľavu nebudete využiť pri letoch od 21. decembra 2021 do 3. januára 2022.

Odlet musí byť z Rakúska. Cestovať môžete aj na letoch Lufthansy a Swiss Air Lines, ale letenku musíte zakúpiť na webovej stránke Austrian Airlines. Podľa podmienok môže každá osoba využiť promo kód iba jedenkrát. Austrian Airlines si vyhradzujú právo zrušiť letenky ak tá istá osoba využije zľavu viac ráz.

Kód sa zadáva až na stránke s údajmi o platobnej karte. Pod údajom o konečnej cene letenky (total amount) sa bude nachádzať “Get a discount on your fare”. Tu vložíte promo kód a cena letenky bude aktualizovaná.

Zhrnutie

Ak plánujete v najbližšej dobe kupovať letenku s Austrian Airlines, s promo kódom môžete veľmi jednoducho ušetriť 20 eur. Ja som skúšobne vybral spiatočný let z Viedne do Barcelony a cena letenky bola upravená z pôvodných 108 eur na 88 eur.

Austrian Airlines spoplatnili všetky nápoje a jedlá na európskych letoch (s výnimkou rozlievanej vody a malej čokolády): Austrian/ Lufthansa spoplatnia nápoje a stravu na kratších letoch

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment