Home Akciové letenky Air France/KLM biznis z Budapešti do Mexika 1300€

Air France/KLM biznis z Budapešti do Mexika 1300€

by Karol
1 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s Air France/ KLM z Budapešti do Mexika za 1300 eur. O tejto ponuke som už písal pred niekoľkými týždňami, ale ceny leteniek sú stále aktuálne. Ak by ste plánovali last minute dovolenku, letenky za túto cenu dostanete už aj na odlety začiatkom decembra 2021.

Air France/ KLM biznis trieda z Budapešti do Mexika

Za 1300 eur môžete cestovať do Mexico City. Letenka do Cancúnu s KLM by vás stála 1330 eur. Jedná sa o letenky s jedným prestupom v Paríži, alebo v Amsterdame.

Do väčšiny ostatných väčších miest v Mexiku môžete cestovať za 1360 eur. V týchto prípadoch sa jedná o itinerár s dvoma prestupmi, kde je posledný let z Mexico City do konečnej destinácie na palube Aeromexico.

Posledný možný odlet z Budapešti je 30. mája 2022.

Retervačná trieda Z, za ktorú dostanete vo väčšine vernostných programov SkyTeam 125% míľ. V Delta Air Lines SkyMiles a Virgin Atlantic Flying Club to bude 200% míľ (Virgin Atlantic nie je členom SkyTeam). Vo Flying Blue od Air France/ KLM dostanete míle podľa ceny letenky a vášho statusu vo vernostnom programe.

Transatlantický let je buď na palube Boeing 777 od Air France, alebo Boeing 787 od KLM. Obe letecké spoločnosti majú v týchto lietadlách kvalitné lie-flat sedadlá s konfiguráciou 1-2-1 v jednom rade, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky.

Všetky letenky Air France a KLM s odletom do 31. marca 2022 sú plne refundovateľné.Letenky, ktoré sú v podmienkach uvádzané ako nerefundovateľné môžete vymeniť za voucher platný jeden rok. Tento voucher môžete následne refundovať kedykoľvek počas obdobia jeho platnosti. 

Ako vždy odporúčam letenky vyhľadávať na Google Flights a následne kupovať na webovej stránke Air France, alebo KLM.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

LOT zľava 15% na letenky. New York biznis 1230€ - Dvere sveta dokorán 25. novembra 2021 - 20:31

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment