Home Akciové letenky Zľava 15% na letenky Lot. New York biznis 1230€

Zľava 15% na letenky Lot. New York biznis 1230€

by Karol
0 comment

Lot Polish Airlines ponúkajú v Black Friday akcii zľavy do 15% na letenky do všetkých destinácií. Zľavy sú platné pri cestách v ekonomickej triede, premium economy a aj biznis triede.

Lot Polish Airlines Black Friday zľavy na letenky

Zľava je aplikovaná iba na základnú cenu letenky bez táx. Nejedná sa preto o extrémne zaujímavú ponuku, ale jej využitím môžete ušetriť aspoň nejaké peniaze.

Pri kúpe letenky je potrebné použiť promo kód:

BLACKWEEK15

Cestovať môžete od 10. januára do 26. marca 2022. Letenky musíte zakúpiť do 29. novembra 2021.

Na uplatnenie zľavy budete musieť vložiť promo kód do kolónky pod údajmi o destinácii a dátume odletu.

New York v biznis triede z Budapešti za 1230 eur

Pravdupovediac som nebol veľmi úspešný pri vyhľadávaní zaujímavých leteniek s Lot na diaľkových letoch. Vyskúšal som väčšinu mimoeurópskych destinácií s odletom z Viedne a Budapešti v biznis triede. Zaujal ma jedine let z Budapešti do New Yorku za 1230 eur. Pri ostatných destináciach boli ceny podobné, alebo vyššie ako u konkurencie. To ale neznamená, že sa vám nemusí podariť nájsť ďalšie letenky za výhodnú cenu.

Na diaľkových letoch využíva Lot výhradne Boeing 787. V biznis triede je šesť lie-flat sedadiel v jednom rade v konfigurácii 2-2-2. Tieto sedadlá tieto neposkytujú každému pasažierovi priamy prístup do uličky a ani veľa súkromia. Na spanie sú to ale jedny z najpohodlnejších sedadiel, kedže v sklopenej polohe sú chodidlá na otvorenom otomane a nie v malom uzavretom boxe ako u mnohých biznis sedadiel najnovšej generácie.

Lot je súčasťou Star Alliance a využíva vernostný program Miles and More.

Z Budapešti môžete cestovať do Mexika v biznis triede s Air France / KLM za 1300 eur: Air France/KLM biznis z Budapešti do Mexika 1300€

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment