Home Vernostné programy Aegean: 6x míľ, 60% zľava na letenky, 6000 míľ pre nových členov

Aegean: 6x míľ, 60% zľava na letenky, 6000 míľ pre nových členov

by Karol
0 comment

Grécka letecká spoločnosť Aegean Airlines (Star Alliance) má momentálne v ponuke tri zaujímavé akcie na letenky a míle. Dve z nich považujem za mimoriadne zaujímavé. Všetky tri ponuky môžete využiť do 29. novembra 2021.

Aktualizácia: Ponuka 6x míľ je možno platná iba na letenky v ekonomickej triede. V podmienkach to nie je jasne napísané. Už som kontaktoval Aegean a čakám na ich vyjadrenie.

Miles+Bonus 6000 míľ pre nových členov

Všetci noví členovia vernostného programu Aegean Airlines Miles+ Bonus dostanú po registrácii do programu 6000 míľ, plus 1000 statusových míľ. Statusové míle slúžia iba ako indikátor na získanie vyššieho statusu, nie je možné ich využiť na výber letenky. Míle dostanete okamžite bez nutnosti absolvovania letu.

Míle v Miles+Bonus sú platné 60 mesiacov a ak počas tohto obdobia získate aspoň jednu mílu za let s niektorou leteckou spoločnosťou Star Alliance, platnosť míľ vám bude predĺžená o ďalších 60 mesiacov. Miles+Bonus môže byť preto zaujímavý pre ludí, ktorí necestujú veľmi často. Je ale dôležité si uvedomiť, že nie za každú letenku dostanete míle. Napríklad za Light letenky v ekonomickej triede Austrian Airlines, alebo rezervačnú triedu P v biznis triede od Lufthansy by ste nedostali žiadne míle.

Miles+Bonus je tiež veľmi zaujímavý program na rýchle dosiahnutie a následne udržanie statusu Star Alliance Gold. Viac o Star Alliance Gold od Aegean som už písal v tomto staršom blogu: Miles+Bonus, najlepší program Star Alliance?

6 násobok míľ

Za všetky lety s Aegean Airlines a Olympic Air z a do Grécka od 14. januára do 29. októbra 2022 dostanete do Miles+Bonus až 6 násobok míľ. Napríklad za spiatočnú letenku v biznis triede z Budapešti do Atén, ktorá je momentálne v predaji za 320 eur by ste dostali za normálnych okolností 5000 míľ. Pri kúpe letenky do 29. októbra 2021 by to bol až 6 násobok. Hodnota týchto míľ pre mňa osobne predstavuje viac ako hodnota takejto letenky. 6 násobok míľ by ste pravdaže dostali aj pri cestách v ekonomickej triede. Napríkad za spiatočnú letenku economy ComfortFlex z Viedne do Atén je to pred bonusom 2000 míľ.

Ak by ste ale menili dátum odletu, alebo robili upgrade do biznis triedy po 30. 11. 2021, o bonus by ste prišli a míle by ste dostali iba podľa normálnych tabuliek. Akcia môžete využiť na všetky letenky, vrátane jednosmerných.
Viac informácií o tejto akcii nájdete na webovej stránke Aegean Airlines.

Ggggfffg

Aegean Airlines zľava až 60% na letenky

Pri kúpe do 29. novembra 2021 môžete získať zľavu až 60% z ceny letenky Aegean a Olympic Air v ekonomickej triede.

Pri letoch od 14. januára do 28. februára 2022 by to malo byť 60%. Od 1. marca do 19. júna 40% a od 20. júna do 29. októbra 2022 30%.

Špeciálne používam výraz “by ste mali”, lebo v minulosti Aegean pri podobných akciách nie vždy aplikovali sľúbenú zľavu.

Zhrnutie Aegean zľava na letenky plus bonusové míle

Hlavne 6x násobok míľ a bonus 6000 míľ pre nových členov považujem za mimoriadne atraktívne. Letenky v biznis triede sú refundovateľné ak by ste si neboli momentálne 100% istí či budete cestovať a akciu by ste chceli využiť.

Ja sa budúci rok chystám do Grécka a akciu na 6x násobok míľ určite využijem. Z Grécka plánujem následne cestovať do Lisabonu. Jednosmerná letenka v biznis triede na tomto vyše 4 hodinovom lete stojí 180 eur a pred 6x bonusom je udeľovaných až 4460 míľ!

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment