Home Akciové letenky Biznis zo Švédska: Bangkok 920€, Phuket 1100€

Biznis zo Švédska: Bangkok 920€, Phuket 1100€

by Karol
0 comment

Biznis trieda zo Švédska do Bangkoku za 920 eur a na Phuket za 1100 eur. Ceny spiatočných leteniek s Lufthansa Group a Air France/ KLM. V oboch prípadoch môžete cestovať zo Štokholmu a Gothenburgu.

Bangkok s Air France/ KLM

O akciových letenkách v biznis triede zo Švédska s Air France/ KLM do Bangkoku som už písal v predchádzajúcom blogu. Teraz za tieto letenky zaplatíte iba 920 eur.

Posledný možný odlet z Európy je na konci júna a prvé dostupné termíny za túto cenu sú na začiatku februára 2022. Google Flights nezobrazuje správne ceny týchto leteniek a preto je lepšie letenky vyhľadávať priamo na webových stránkach Air France a KLM: https://www.klm.nl/en

Snažte sa vyhnúť všetkým letom s Air France na Boeing 777 so zastaranými angled flat sedadlami. Tieto jednoducho rozpoznáte v popise letu podľa konfigurácie sedadiel 2-3-2 v jednom rade. Niektoré lety lety do Bangkoku Air France prevádzkujú aj na Boeing 777 s kvalitnými lie-flat sedadlami v konfiguracii 1-2-1 a aj s úplne novými Airbus A350. KLM nasadzujú do Bangkoku Boeing 777 s lie-flat sedadlami v konfiguracii 2-2-2.

Všetky letenky Air France a KLM pri letoch do 1. júla 2021 môžete vymeniť za voucher, ktorý je následne plne refundovateľný počas jedného roka.

Biznis trieda s Lufthansa Group na Phuket a do Bangkoku

S Lufthansa Group môžete cestovať zo Švédska na Phuket v biznis triede za 1100 eur. Vo väčšine prípadov sa jedná o lety Austrian Airlines do Bangkoku s prípojom na Phuket s Thai Air Asia v premium economy. Niektoré lety sú aj s jedným prestupom v Zürichu, kde je let zo Švajčiarska na Phuket na palube Edelweiss Air.

Prvý dostupný odlet je v druhej polovici marca a cestovať je možné až do novembra 2022.

S Lufthansou, Swiss a Austrian môžete cestovať zo Švédska do Bangkoku za 1240 eur. Rezervačná trieda P v oboch prípadoch.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment